رتبه: بال برنزی - کبوتر یارمدالها:  گروه ها: آسمان یاران
تاریخ عضویت: 6/9/2009 ارسالها: 60 امتیازات: 180 مکان: بلند آسمان
تشکرها: 41 بار 40 تشکر دریافتی در 27 ارسال
|
سلام خدمت دوستان من تازه دیشب تصمیم به نصب این شبیه ساز گرفتم متاسفانه یک مشکل اساسی پیدا کردم و اون هم نبود ویو های چپ و راست در این شبیه ساز بود .مدل های مورد استفاده من شامل : PMDG 747 Maddog DA Fokker100 هست که هرسه در دو نسخه ایکس و 2004 ارائه شده سری maddog ,DA fokker 100 دارای وی سی نیستند پس نمای چپ و راست اونها بر مبنای تکسچر خواهد بود و بدون اونها پرواز لذت بخشی رو نمی شه تجربه کرد و متاسفانه من نتونستم در نسخه ایکس این قابلیت رو پیدا کنم ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید . نسخه مورد استفاده FSX Acceleration
|
|
|
|
|
|
 رتبه: مدیریتمدالها:  گروه ها: مدیران, پرسنل ایوائو, آسمان یاران
تشکرها: 149 بار 477 تشکر دریافتی در 252 ارسال
|
Amir Parsian نوشته است: دارای وی سی نیستند پس نمای چپ و راست اونها بر مبنای تکسچر خواهد بود
الزامی نیست.در شبیه ساز ایکس فلسفه طراحی بر اساس پرواز در مد VC هست و طبیعتاً در این مد نباید تکسچر دو بعدی وجود داشته باشه. We go to the Moon not because it is easy but because it is hard - John F. Kennedy - 1962
|
|
|
|
|
|
 رتبه: بال برنزی - کبوتر یارمدالها:  گروه ها: آسمان یاران
تاریخ عضویت: 6/9/2009 ارسالها: 60 امتیازات: 180 مکان: بلند آسمان
تشکرها: 41 بار 40 تشکر دریافتی در 27 ارسال
|
یعنی مدل هایی که VC ندارن فقط باید main panel داشته باشن ؟ بودن V/C یه چیزه کاملا سلیقه هست و اگر اجبار بشه خیلی از علاقمندان رو فراری می ده لازم به اشاره نیست که چقدر بودن V/c یا نبودش روی کارایی تاثیر می ذاره
|
|
|
|
|
|
 رتبه: مدیریتمدالها:  گروه ها: مدیران, پرسنل ایوائو, آسمان یاران
تشکرها: 149 بار 477 تشکر دریافتی در 252 ارسال
|
بله در اول اینطور به نظر میاد.من هم همین احساس رو داشتم.ولی وقتی برای مدتی با VC پرواز کنید دیگخ محاله به 2D برگردید.حداقل من که این وضعیت رو دارم.در اکثر برنامه ها که الان هست پانل 2D هم فقط در مد FRONT وجود داره و به محضی که به اطراف سوئیچ می کنید VC رو نشون میده. We go to the Moon not because it is easy but because it is hard - John F. Kennedy - 1962
|
|
2 کاربر از Touradg برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
|
|
|
|
جهش به انجمن
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.