ورود به عنوان میهمان عناوین فعال | ورود | ثبت نام

سوال نظر سنجی : یکی شدن شرکت های ایرانی در اف اس ایرلاینز :
انتخاب آراء آمار
موافق هستم 5 62 %
مخالف هستم 3 37 %
فرقی نمی کند 0 0 %
مجموع 8 100%
ادغام شرکت های هواپیمایی ایرانی فعال در اف اس ایرلاینز
faraz Offline
#1 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 4:19:57 PM

رتبه: بال برنزی - کبوتر یار

مدالها:

گروه ها: آسمان یاران, پرسنل ایوائو
امتیازات: 246
مکان: Dubai

تشکرها: 152 بار
52 تشکر دریافتی در 34 ارسال
با سلام
با توجه به همکاری نکردن مسولان سایت اف اس ایرلاینز و شرکت Go daddy برای رفع مشکلات کاربران ایرانی ، من تصمیم گرفتم این پست را بزنم!
نظر شما در مورد یکی شدن شرکت های فعال ایرانی در اف اس ایرلاینز چی هست ؟
یکی از ویژگی های این یکی شدن این است که از شر اف اس ایرلاینز راحت می شویم و برای خودمان یک سیستم جداگانه آماده میکنیم.
شاید بعضی ها این جمله من را به مسخره و شوخی بگیرند ، ولی لازم به ذکر است که سیستم مستقلی برای پارمیس آماده شده ، که هم اکنون در حال بر طرف کردن نواقص آن هستیم و اگر همه ی نواقص طبق برنامه بر طرف شود ، بزودی از این سیستم رو نمایی می شود.

واقعا دوست دارم نظر کسانی که در اف اس ایرلاینز شرکت هواپیمایی دارند و یا عضو یکی از شرکت های ایرانی هستند را بدانم و خواهش میکنم دوستان نظرات خود را بنویسند .
آقایان طالب زاده ، رزاقی ، سلحشور ، مرصعی و ... خواهش میکنم در این بحث شرکت کنید!

با تشکر With Love
Safety is everything
فراز قبادی
مسول واحدعملیات ویژه دیوژن ایران
Faraz.Ghobadi@IVAO.aero / Ir-Soc@IVAO.aero

2 کاربر از faraz برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
Danyal_elia Offline
#2 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 5:07:51 PM

مدالها:

گروه ها: آسمان یاران
امتیازات: 174
مکان: KCAE

تشکرها: 1 بار
13 تشکر دریافتی در 11 ارسال
من فکر کنم اگر شرکت مادر رو یکی‌ کنیم خوبه یعنی‌ بزرگ ترین ارلاین بشه ایرلاین اصلی‌ و ارلاین‌های کوچیک تر بشن شاخه هاش. به عنوان مثال مثل دلتا ایرلاینز و مسابا ایرلاینز که مسابا Subsidery هست.بنظر من اگر اینکارو بکنیم همین درست کردنه سیستم خودمونم میشه ایرلاینه ما سیستم خودشو داره پرمیس داره و اگر این دوتا رو الحاق کنیم فکر کنم نتیجه خوبی‌ بشه

نظر من بود
1 کاربر از Danyal_elia برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
Amir Parsian Offline
#3 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 6:52:56 PM

مدالها: نشان توسعه گر: اعطا شده به کاربرانی که در طراحی و توسعه تعداد زیادی برنامه الحاقی نقش داشته اند.

امتیازات: 186
مکان: بلند آسمان

تشکرها: 48 بار
41 تشکر دریافتی در 28 ارسال
ThumpUp خیلی پیشنهاد خوبیه به شرط اینکه هرچه زودتر انجام بشه . همین الان هم خیلیا نمی تونن پرواز انجام بدن و این بده Think
1 کاربر از Amir Parsian برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
faraz Offline
#4 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 6:59:49 PM

مدالها:

با تشکر از نظرات ارسالی.
منتظر نظر بقیه دوستان هستیم

موفق باشیدWith Love
Safety is everything
فراز قبادی

Touradg Offline
#5 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 9:05:21 PM

رتبه: مدیریت

مدالها: نشان بال پرواز: کاربرانی که سابقه طولانی و موثر در پیشرفت سایت ایرانسیم داشته اند.

گروه ها: مدیران, پرسنل ایوائو, آسمان یاران
امتیازات: 2,154
مکان: تهران

تشکرها: 163 بار
487 تشکر دریافتی در 259 ارسال
سلام فراز جان
از اول هم من خدمت دوستانم گفته بودم که خیلی بعید هست که شرکتی به بزرگی GoDaddy بیاد به خاطر 100-150 نفر کاربر تمام سیاستهای ابلاغ شده بهش و.. رو زیر پا بزاره.من که اصلاً نظرم این بود که تحریمش کنیم I Love Iran
موضوع دیگه این هست که FSAirlines از چند وقت قبل از حالت تفریحی و سرگرمی خارج شده و داره به یک فعالیت تجاری تبدیل میشه.خالق اونهم آقای فاتیح به همین خاطر تا اونجایی که من میدونم از تیم رفت و یا احتمالاً امتیازش رو واگذار کرده.
در کل اصلاً اطمینانی به این شبکه نیست.این حرفی هست که من از خیلی وقت پیش به آقای طالب زاده گفتم.
در مورد ادغام هم نفس کار خیلی جالب هست ولی به نظر حقیر اول باید امکانات - مخصوصاً نرم افزاری - فراهم بشه و بعد وارد فاز ادغام بشیم.اول نرم افزار اجرائی بشه , امتحانشو پس بده , دوستان علاقه مند به کار با اون باشن و مدیر های این خطوط با هم موافقت کنند و انتقال رنک ها , ساعتهای پروازی و... با درستی انجام بشه و خیلی مسائل دیگه.
سوال دیگه اینکه آیا ادغام شرکتها و یکی کردن اونها امکان انتخاب , تنوع و رقابت رو از بین نمی بره؟
We go to the Moon not because it is easy but because it is hard - John F. Kennedy - 1962

1 کاربر از Touradg برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
faraz Offline
#6 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 10:00:38 PM

مدالها:

با سلام
آقای مرصی عزیز مرسی از این که نظر خودتان را بیان کردید.
من کاملا با شما موافق هستم ، این شبکه از حالت تفریحی خارج شد ، و در حال حاظر به یک منبع در آمدی برای صاحبان جدید آن شده است .
و اما برگردیم سر بحث خودمان . از نظر نرم افزاری می تونم بگم که در حال حاظر 75 % امکانات شبکه اف اس ایرلاینز را در سیستم جدید شبیه سازی کردیم و کماکان در حال توسعه دادن آن هستیم . و به زودی اطلاعات دقیق و کامل تری از آن را در اینجا می زاریم و حداقل یکی از خوبی های آن این است که دیگر کاربرانی که در ایران قرار دارند با مشکل "قندشکن " مواجه نیستند .LOL
اطلا ما برای چی در شبکه اف اس ایرلاینز پرواز میکنیم ؟ برای ثبت پرواز خود ، مقایسه نحوه پرواز خود با دیگران و در نهایت مقایسه شرکت های حاظر در اف اس ایرلاینز
و ... .
یکی دیگر از بدی یا خوبی های این سیستم جدید این است که ، مانند اف اس ایرلاینز هر کسی نمی تواند برای خود شرکت ثبت کند و فقط 2 نفر خلبان داشته باشد.
البته فراموش نکنیم که اف اس ایرلاینز متشکل از 5-6 نفر برنامه نویس و یک تیم هست ، اما ما در حاظر فقط 2-3 نفر هستیم .
این بحث از نظر نرم افزاری بود ، اما مهم ترین بحث آن بر میگردد به کاربران و مدیران شرکت ها ! It is dangerous
در نهایت تشکر میکنم از تمامی کسانی که نظرات خود را بیان کردند و همچنان منتظر بیان نظرات بقیه دوستان عزیز هستیم With Love

موفق باشید

Safety is everything
فراز قبادی

mohammad razzaghi Offline
#7 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 10:05:16 PM

مدالها: نشان ارسال کننده فعال: کاربرانی که بطور خستگی ناپذیر به منظور اطلاع رسانی در حال جمع آوری اخبار و ارسال آنها به انجمن هستند

امتیازات: 309

تشکرها: 108 بار
47 تشکر دریافتی در 24 ارسال
حقیقت این هست که،ادغام کردن شرکتها کار درستی نیست، اگر منظوورشما از ادغام یکی شدن کلیه شرکتها و فعاتیت اونا با یک نام و... باشه، به دلایل مختلف، مثلا به قول آقای مرصعی رقابت از بین میره، وهمچنین خیلی چیزهای دیگه مثل تنوع، حق انتخاب خلبانان، امکان تجربیات متفاوت مدیریتی، حتی در این میان آینده و دیدگاه هر گروه در مورد شرکت مربوط به خودش دچار تاثیر پذیری از گروههای دیگه میشه و...

به نظر من 2 کار میشه انجام داد:
1- اینکه دوستان در شرکتهای مختلف دنبال ایجاد بستر مربوط به خودشون و راه اندازی یک سیستم مستقل برای خودشون باشند، حالا هر گروه مطابق میل و امکانات خودش. اینجوری دست هر شرکت باز هست برای انتخاب راههای ارتباطی با پرسنل، یکی ایمیل، یکی فرمهای تحت وب که هر خلبان دا دست گزارش پر کنه، یکی هم یک سیستم کامل با client-server با هزارتا امکانات دیگه.

2- شرکتهای ایرانی دست به دست هم بدن با هم یک یستر کامل مثل پیاده سازی کنند، و هر شرکت در اون عضو بشه یعنی همون سیستمی که همه باهاش آشنا هستیم ولی از نوع "بومی سازی شده" Wink.

راستش اعضای هواپیمایی سیمرغ مدتهاست که تو فکر این جریان دوم هستند، کارهایی هم انجام شده مثل ثبت دامنه، تهیه سرور اختصاصی،طراحی و اجرای پایگاه اطلاعاتی، پیاده سازی هسته اصلی نرم افزار و...
این کار داره جلو میره و به نتیجه هم خواهد رسید، حالا جریان "دست به دست هم" دادن مطرح شده، واقعا هر گروه، فرد یا شرکتی که فکر میکنه میتونه کمک خاصی در پیاده سازی این موضوع بکنه اعلام کنه، ما به شدت استقبال میکنیم. Smile
3 کاربر از mohammad razzaghi برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
Touradg Offline
#8 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 10:07:18 PM

رتبه: مدیریت

مدالها: نشان بال پرواز: کاربرانی که سابقه طولانی و موثر در پیشرفت سایت ایرانسیم داشته اند.

گروه ها: مدیران, پرسنل ایوائو, آسمان یاران
امتیازات: 2,154

تشکرها: 163 بار
487 تشکر دریافتی در 259 ارسال
فراز جان این نرم افزار از Base نوشته شده یا احتمالاً PHPVms هست؟heeeeee....!
We go to the Moon not because it is easy but because it is hard - John F. Kennedy - 1962

mohammad razzaghi Offline
#9 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 10:10:43 PM

مدالها: نشان ارسال کننده فعال: کاربرانی که بطور خستگی ناپذیر به منظور اطلاع رسانی در حال جمع آوری اخبار و ارسال آنها به انجمن هستند

امتیازات: 309

تشکرها: 108 بار
47 تشکر دریافتی در 24 ارسال
راستش بین تایپ کردن پستم یک شام هم خوردم، برای همین پست آخر شمارو فراز جان بعد از ارسال مطالعه کردم.
من فکر میکنم بد نباشه در آینده‌ی نزدیک با یک برنامه کلی داشته باشیم با دوستان همکارتون توی پروژه، یا به نتیجه میرسیم و برنامه رو ادغام میکنیم اگر شدنی باشه، اگرم نه که هر گروه میتونه جداگانه کار خودش رو جلو ببره.
2 کاربر از mohammad razzaghi برای ارسال مفیدش تشکر کرده اند.
faraz Offline
#10 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 10:24:36 PM

مدالها:

Touradg نوشته است:
فراز جان این نرم افزار از Base نوشته شده یا احتمالاً PHPVms هست؟heeeeee....!

نرم افزار پایه همان phpvms هست ، اما می تونم بگم حدود 60-70% بازنویسی کردیم و سعی کردیم امکانات اف اس ایرلاینز را در آن جا بدهیم و خوشبختانه موفق هم شدیم .
Safety is everything
فراز قبادی

1 کاربر از faraz برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
Amir Parsian Offline
#11 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 10:27:17 PM

مدالها: نشان توسعه گر: اعطا شده به کاربرانی که در طراحی و توسعه تعداد زیادی برنامه الحاقی نقش داشته اند.

امتیازات: 186
مکان: بلند آسمان

تشکرها: 48 بار
41 تشکر دریافتی در 28 ارسال
البته باید در ادامه صحبت فراز جان بگم یکمی هم بیشتر از fsAirlines Love
1 کاربر از Amir Parsian برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
faraz Offline
#12 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 10:31:36 PM

مدالها:

در ایران 2 الی 3 شرکت هواپیمایی فعال بیشتر نداریم .
منظور من از ادغام شرکت ها فعالیت کردن شرکت ها با یک نام نبود ، بیشتر هدف من از این پست ایجاد کردن یک وحدت در میان ایرانیان فعال در سایت اف اس ایرلاینز هست . و دلیل این کار هم این است که وقتی می بینی یک خلبان 3-4 بار یک پرواز را انجام می دهد تا بتواند پرواز خود را ثبت کند و بعد از آن با چه دردسری وارد سایت شود و مابقی ماجرا ... .
اگر رقابتی نباشد ، پیشرفتی هم نیست .
Safety is everything
فراز قبادی

Danyal_elia Offline
#13 ارسال شده : Sunday, January 17, 2010 10:44:52 PM

مدالها:

امتیازات: 174
مکان: KCAE

تشکرها: 1 بار
13 تشکر دریافتی در 11 ارسال
PHPVms V2 میذاره ارلاین‌ها رقابت کنند با هم و آمار نشون میده، ولی‌ بنظر من اگر ما ۲ چیز انجام بدیم خیلیه به نفع هممون میشه.

۱. یه دستورالعمل تنظیم کنیم برای اینکه ارلاین‌ها چه شکلی باید باشن در ایران که تجربه خلبانهامون رو بهتر کنیم.
۲. ارلاین هایی که FsAirlines رو استفاده میکنند از PHPVms استفاده کنند.
۳. یک مشارکت بین ارلاین‌های ایرانی‌ داشته باشیم.

اگر همه یه ارلاین هارو یکی‌ کنیم شاید مدیران ارلاین‌ها همشون یک نظر جدا دارن و یهو خدا نکرده دوایی چیزی میشه که تجربه هممون رو بد میکنه اگر همین پارتنر شیپ رو درست کنیم به نظر من خیلی‌ خوبه.
1 کاربر از Danyal_elia برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
Guest (2)
جهش به انجمن  
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.

Copyright © 2002-2010, Iransim Aerospace Simulation, All rights reserved for Touradg Morassaei