ورود به عنوان میهمان عناوین فعال | ورود | ثبت نام

2 صفحه12>
دوستان کمکم کنید.
A.Rahimi Offline
#1 ارسال شده : Sunday, June 20, 2010 7:16:37 PM

رتبه: بال آهنی - آسمان یار

مدالها:

گروه ها: آسمان یاران
امتیازات: 63
مکان: تهران-بلوار فردوس

تشکرها: 1 بار
7 تشکر دریافتی در 2 ارسال
سلام عزیزان
تو رو خدا یه کمک به من بکنید.من با Gmax یک object طراحی مکنم و اون رو به فایل MDL تیدیل مکنم و سپس با یک برنامه ی دیگر آن را به فایل BGL تبدیل میکنم و آن را به وسیله ی Airport Design Editor به فرودگاهم اضافه میکنم.ولی وقتی در FSX در آن فرودگاه هستم Object طراحی شده ی خود را که اضافه کردم نمیبینم. به نظر شما مشکل از چیست؟راستی BNGCC و google earth و gimp چیست و کار هرکدامشان در Design چیه؟
به خدا سرم درد گرفته و اعصابم خرده یه کمکی به من بکنید.پلتفورم من FSX است.
با تشکر
Touradg Offline
#2 ارسال شده : Sunday, June 20, 2010 9:43:54 PM

رتبه: مدیریت

مدالها: نشان بال پرواز: کاربرانی که سابقه طولانی و موثر در پیشرفت سایت ایرانسیم داشته اند.

گروه ها: مدیران, پرسنل ایوائو, آسمان یاران
امتیازات: 2,124
مکان: تهران

تشکرها: 149 بار
477 تشکر دریافتی در 252 ارسال
سلام دوست عزیز

میگم انشاالله که بحث مرگ و زندگی نباشه....Pray

مسیری رو که برای طراحی صحنه دنبال میکنید درست هست اما اینکه چرا Object رو نمی بینید هزار و یک دلیل ممکنه داشته باشه.در حالت معمول توصیه می کنم برای طراحی صحنه در FSX از 3DMax استفاده کنید.کار با Gmax برای FSX یه مقدار دردسر داره.

در هر حال شما بعد از طراحی مدل مورد نظر باید یک سری اطلاعات بهش اضافه کنید از جمله GUID.از منوی FS Tools > LODNameTool رو انتخاب کنید.در پنجره باز شده Create new GUID for this file رو بزنید و خارج بشید.حالا باید مدل رو به MDL تبدیل کنید: File > Export...
بعد از اینکه گزینه اکسپورت رو زدید ممکنه یه پیغام بده در مورد سازگاری با 2004 که شما باید Yes رو انتخاب کنید.بعد از این مرحله پنجره کوچکی باز میشه که یک سری انتخابها رو ممکن میکنه.اگر از وظیفه هر کدام اطلاع دارید که هیچ و اگر خیر که انتخابها بصورت پیش فرض بمونه.
بعد از طی همه مراحل بالا فایل MDL بدست میاد.این فایل بخودی خود قابل نمایش به عنوان صحنه نیست و باید یک Library از اون درست کنید.برای ایجاد Library به طور معمول باید دستی اینکار رو انجام بدین ولی الان نرم افزارهایی هست که اینکار رو انجام میده که من یکیشو براتون اتچ کردم.کار باهاش رو به خودتون واگذار می کنم چون خیلی ساده هست.فقط باید مسیر BGLComp رو بهش بگید.نتیجه همه اینها یک فایل BGL هست با تعدادی مدل در داخلش که شما میتونید با نرم افزارهایی مثل ADE اونو هر کجا که مایل هستید قرار بدید.
راه دوم هم ایجاد فایل Placement بصورت دستی هست که در نهایت به شما یک BGL دیگه حاوی اطلاعات مختصاتی میده که این فایل در کنار فایل اولی صحنه شما رو در شبیه ساز نشون میده.

نکته اینکه همه این فایلها رو در پوشه Addon شبیه ساز کپی کنید تا صحنه قابل مشاهده بشه.در مورد مختصات هم کاملاً دقیق عمل کنید چون کوچکترین خطایی شی مورد نظر رو صدها متر جابجا میکنه و یا در زیر زمین نشون میده.

در مورد اینکه نرم افزارهایی که نام بردید چی هستند Google بهترین دوست شماست.البته من به شخصه تا حالا چیزی از BNGCC نشنیدمConfused

موفق باشید

فایلهای الصاق شده :
BGLComp.zip (472kb) تعداد دانلود 0 بار.
We go to the Moon not because it is easy but because it is hard - John F. Kennedy - 1962

Touradg Offline
#3 ارسال شده : Sunday, June 20, 2010 9:51:58 PM

مدالها: نشان بال پرواز: کاربرانی که سابقه طولانی و موثر در پیشرفت سایت ایرانسیم داشته اند.

آه یه نکته یادم رفت بگم،
فایل Placement که تعیین کننده محل فایل MDL هست و در حالت دستی باید تهیه بشه فرمتی به شکل زیر داره:
کد:

<FSData version="9.0"
        xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
        xsi:noNamespaceSchemaLocation="bglcomp.xsd">

<SceneryObject lat="35 44.35" lon="51 31.32"
                   alt="1540M" pitch="3.0" bank="090.0"
                   heading="180" altitudeIsAgl="TRUE"
                   imageComplexity="Normal">
        <LibraryObject name="{165FEC1D-B288-4E67-9C67-FBD005E412EE}"
                       scale="1.0"/>
    </SceneryObject>

</FSData>

We go to the Moon not because it is easy but because it is hard - John F. Kennedy - 1962

1 کاربر از Touradg برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
Amir Parsian Offline
#4 ارسال شده : Sunday, June 20, 2010 10:41:13 PM

رتبه: بال برنزی - کبوتر یار

مدالها: نشان توسعه گر: اعطا شده به کاربرانی که در طراحی و توسعه تعداد زیادی برنامه الحاقی نقش داشته اند.

امتیازات: 180
مکان: بلند آسمان

تشکرها: 41 بار
40 تشکر دریافتی در 27 ارسال
کاش زودتر این پستو دیده بودم . دو ساعت فقط داشتم پست پیغام خصوصی می دادم .جناب رحیمی لااقل یه ندا می دادی public پست گذاشتی .وقتی استادش بالاست دیگه جایه نگرانی نداره که Love
1 کاربر از Amir Parsian برای ارسال مفیدش تشکر کرده است.
A.Rahimi Offline
#5 ارسال شده : Sunday, June 20, 2010 10:49:30 PM

مدالها:

من Object رو 3D Max درست میکنم و در Gmax میارم و به MDL تبدیل میکنم و با برنامه ی Library Creation اون رو به فرمت BGL تبدیل میکنم و با ADE اون رو به فرودگاهم اضافه میکنم و باید اون فایل BGL رو هم در Add-On Scenery کپی کنم.فکر کنم همین راه حل باشه.چون من فایل BGL مربوط رو در ADD-On Scenery کپی نمی کردم و به همین خاطر فکر کنم نشون نمیداد.راستی جناب پارسیان من از SDK Acceleration استفاده میکنم.
با تشکر از دوستان به خاطر پاسخشون.
Amir Parsian Offline
#6 ارسال شده : Monday, June 21, 2010 6:57:42 AM

مدالها: نشان توسعه گر: اعطا شده به کاربرانی که در طراحی و توسعه تعداد زیادی برنامه الحاقی نقش داشته اند.

A.Rahimi نوشته است:
من Object رو 3D Max درست میکنم و در Gmax میارم و به MDL تبدیل میکنم و با برنامه ی Library Creation اون رو به فرمت BGL تبدیل میکنم و با ADE اون رو به فرودگاهم اضافه میکنم و باید اون فایل BGL رو هم در Add-On Scenery کپی کنم.فکر کنم همین راه حل باشه.چون من فایل BGL مربوط رو در ADD-On Scenery کپی نمی کردم و به همین خاطر فکر کنم نشون نمیداد.راستی جناب پارسیان من از SDK Acceleration استفاده میکنم.
با تشکر از دوستان به خاطر پاسخشون.

جناب رحیمی .البته با اجازه تورج جان .
نیازی نیست شما فایل های 3dmax رو ببری تو Gmax از خوده 3dmax هم میتونید فایلها رو Export کنید .و درسته شما علاوه بر فایل مربوط به Object که BGL هست باید فایل library رو هم به سینری اضافه کنیدWith Love
A.Rahimi Offline
#7 ارسال شده : Monday, June 21, 2010 11:57:45 AM

مدالها:

امیر جان به چه فرمتی Export کنم؟کار خاصی لازمه بکنم؟
راستی اگه یه تکسچر روی کارم بندازم و اون رو به library اضافه کنم باید عکس تکسچر هم همراهش باشه؟
Amir Parsian Offline
#8 ارسال شده : Monday, June 21, 2010 6:17:00 PM

باید اول فایل هارو با فرمت *.X اکسپرت کنید و بعد با makemdl.exe به BGL تبدیلش کنید .
در مورد Texture ها درست متوجه نشدم اما اگر شما در کارهاتون از فرمت های غیر از bmp به عنوان متریال استفاده کردید باید اون رو هم به BMP تبدیک کنید و در پوشه TEXTURE بریزید .With Love
A.Rahimi Offline
#9 ارسال شده : Monday, June 21, 2010 8:14:34 PM

مدالها:

با سلام
خیلی ممنون امیر جان فقط میشه که مراحل کار رو یکم بیشتر توضیح بدید؟توجه داشته باشید که من از FSX استفاده میکنم.
من تا اکسپرت کردن تا مرحله ی .x همه چیز رو متوجه شدم ولی فکر کنم که برنامه ی Makemdl.exe برای fs9 باشه.من از FSX استفاده میکنم.
با تشکر
Amir Parsian Offline
#10 ارسال شده : Monday, June 21, 2010 8:55:24 PM

چرا فکر کنم با SDK FSX هم میشه .
A.Rahimi Offline
#11 ارسال شده : Wednesday, June 23, 2010 12:18:28 PM

مدالها:

سلام
من دوباره یه مشکل پیدا کردم وقتی تکسچر روی کارم میندازم و در هنگام تبدیل کردن به MDL همه ی گزینه های مربوط به تکسچر رو تیک میزنم و لی ارور میده و وقتی هم که به MDL تیدیلش میکنم و آبجکت رو وارد FSX میکنم قسمتی زو که بهش تکسچر دادم رو سیاه نشون میده و در حالی که من اون تکسچر رو با فرمت BMP در پوشه ی تکسچر Add-on Scenery ریختم.به نظر شما مشکل از چیه؟
در ضمن منتظر تورج جان در مورد آموزش 3d max که چطوری آبجکت رو به وسیله ی اون وارد FSX میکنیم هستم.
با تشکر
Touradg Offline
#12 ارسال شده : Wednesday, June 23, 2010 9:15:14 PM

A.Rahimi نوشته است:
سلام
من دوباره یه مشکل پیدا کردم وقتی تکسچر روی کارم میندازم و در هنگام تبدیل کردن به MDL همه ی گزینه های مربوط به تکسچر رو تیک میزنم و لی ارور میده و وقتی هم که به MDL تیدیلش میکنم و آبجکت رو وارد FSX میکنم قسمتی زو که بهش تکسچر دادم رو سیاه نشون میده و در حالی که من اون تکسچر رو با فرمت BMP در پوشه ی تکسچر Add-on Scenery ریختم.به نظر شما مشکل از چیه؟
در ضمن منتظر تورج جان در مورد آموزش 3d max که چطوری آبجکت رو به وسیله ی اون وارد FSX میکنیم هستم.
با تشکر

تکسچر ها رو در پوشه Texture در زیر مجموعه Addon Scenery قرار بدید.

Addon Scenery\texture
در مورد مکس هم انشااللهSmile

A.Rahimi Offline
#13 ارسال شده : Thursday, June 24, 2010 5:37:12 PM

مدالها:

بله تورج جان من هم اون تکسچر مورد نظر رو در همونجایی که میگید کپی میکنم ولی نمیدونم چرا تو شبیه ساز سیاه نشونش میده///\\\
تو رو خدا کمکم کنید.
با تشکر
Touradg Offline
#14 ارسال شده : Thursday, June 24, 2010 8:23:04 PM

احتمالاً فرمت BMP ها استاندارد نیست.مطمئن بشید که حتماً یا 8 بیتی و یا 32 بیتی هستند.البته DXT هم میتونن باشند فقط توجه کنید که در DXT از رنگ سیاه واقعی (000000#) استفاده نکنید.

A.Rahimi Offline
#15 ارسال شده : Monday, July 05, 2010 6:15:52 PM

مدالها:

با سلام به همه ی دوستان
میگم تورج جان قرار بود که آموزش وارد کردن آبجکت از 3دی مکس به FSX رو یاد بدید.من مشتاقانه منتظر هستم.خواهش میکنم که سریعتر آموزش رو بذارید.
در ضمن یه سوال دیگه داشتم چطوری یه LandClass جدید به شبیه ساز اضافه کرد؟
راستی این برنامه GIMP چیه؟
با تشکر
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
Guest
2 صفحه12>
جهش به انجمن  
شما مجاز به ارسال مطلب در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این انجمن نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این انجمن نمی باشید.

Copyright © 2002-2010, Iransim Aerospace Simulation, All rights reserved for Touradg Morassaei