MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
خب دیگه بریم سراغ هرکولس [barareh]
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
ارسال شده توسط : MAHDI.MHR 

برادر مهدی ، برادر حسین !

آقا چرا اینگونه میکنید !

کلی پرنده پینت نشده نداریم ! کلی 320 ، کلی فوکر ! ای تی آر ! آ 300 ! 340 ! آقا بیخیال !
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

آقا چرا اینگونه میکنید !

کلی پرنده پینت نشده نداریم ! کلی 320 ، کلی فوکر ! ای تی آر ! آ 300 ! 340 ! آقا بیخیال !

سلام برادر امید. @};-
برادر الان Aerosoft Aibus X Extended v1.6 رو تهیه کردم و دارم نصبش میکنم. انشا الله براش بازنقش جدید آسمان و اترک و مای ایرلاین رو درست میکنیم و بعد میریم سراغ هرکولز C-130. چطوره؟ 😄
nctd
  • nctd
  • 50.04% (معمولی)
  • بال چوبی
10 سال پیش
ارسال شده توسط : naras 

ارسال شده توسط : OMIDSIM 

آقا چرا اینگونه میکنید !

سلام برادر امید. @};-
برادر الان Aerosoft Aibus X Extended v1.6 رو تهیه کردم و دارم نصبش میکنم. انشا الله براش بازنقش جدید آسمان و اترک و مای ایرلاین رو درست میکنیم و بعد میریم سراغ هرکولز C-130. چطوره؟ 😄

سلام استاد گرامی. کارهاتون واقعا معرکه هست. گرامی بنده افزونه F-4 MILVIZ رو در اختیار دارم که واقعا عالی کار شده. منتهی جای پینت زیبای IRIAF خیلی خالیه.
اگر خلاف قوانین انجمن نیست علاقه مندم که این افزونه رو برای دانلود قرار بدم تا اگر زحمتی نیست کار بازنقش اون رو هم در آینده در برنامه کاریتون قرار بدید.
در نظر داشتم پینت جدید 320 آسمان رو شروع کنم که متاسفانه فقط یک عکس در اختیارم بود و منصرف شدم. از طرفی دیدم تو برنامه کاریتون هست که خوشحالم کرد و امیدوارم زحمتش رو بکشید.
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند