ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
ارسال شده توسط : naras 

ارسال شده توسط : ma_heravi 

با سلام
برادر قبلا هم گفتم
اگر بتونی مدل 747-200 سی ال اس و دستکاری کنی و کاکپیت و ابزار آلات اونو نواقص شو رفع کنی عای خواهد شد .
ممنونم .

سلام برادر. @};-
نمی دونم چرا افزونه ها رو طوری درست میکنن که نمیشه بهشون دست زد. حتی فایل Aircraft.cfg رو هم نمیشه زیاد انگولک کرد. :-k
هر چی گشتم مرجعی در مورد ایجاد تغییر در کاکپیت رو پیدا نکردم. اگر مرجع خاصی سراغ داری معرفی کن. چون تجربه خیلی خوبیه. [approve]

سلام برادر .
دیگه من در حد پیشنهاد دادن میتونم کمک کنم بقیش با خودت [blackhee] 😁 [barareh] @};-
EP-IBB

UserPostedImage
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام به همه برادرا. @};-
الان دارم روی معراج کار میکنم. متاسفانه بدنه Aerosoft Airbus X Extended مادر زادی مشکل داره. بدنه خطوط بازنقش رو در طول و عرض، به صورت شکسته شکسته نمایش میده. #-o
انگاری خطوط زیگ زاگن. ولی توی فایل dds بازنقش صاف هستن. ](*,)

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage
.
mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
با سلام
نخست عذر خواهی بابت اینکه احیانا تاپیک پربار برادر Naras به بیراهه کشیده شود.

برای تغییرات و دستکاری پنل یک هواپیما در سمولاتور، فایل Aircraft.cfg زیاد دخیل نیست هر چند میشه پارامترهای ورودی به هواپیما مثل میران سوخت و بار و سایر اطلاعات که دوستان مطلع هستند را از این طریق با پنل تطبیق داد.

برای تغییرات پنل هواپیمای 747cls بهترین راهکار Merge اون با پنل RFP می باشد. چون این مدل به نوعی بهترین 747 کلاسیک ساخته شده برای شبیه ساز پرواز می باشد.
همونطور که مطلعید مدل CLS فقط tape panel می باشد که از جامبوهای موجود در کشور فقط EP-ICD از این کاکپیت بهره می برند. .

افزونه 747 RFP به نوعی کاملترین 747 کلاسیک شبیه ساز و مختص شبیه ساز 2004 می باشد هر دو کاکپیت analog panel, tape panel را نیز داراست .از لحاظ سیمولیشن سیستمها در نوع خودش قابل قبول می باشد و به هیچ عنوان با مدل نیمه حرفه ای CLS قابل قیاس نیست.

دستکاری پنلها به این سادگی نیست. سرور عزیزمان جناب Naras می توانند پنل HD برای این افزونه ایجاد کنند. مشابه چیزی که برای Leveld767 توسط شرکت Zirentek تهیه شده است .

برای مرجهای زیر کارهایی دارم می کنم که انشالا اگر نتیجه داد به سمع دوستان خواهم رساند.

SSW Airbus A310+ Tom A310
RFP 747 CL+ CLS742/743
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
10 سال پیش
سلام حسین جان کارت محشره , واقعا محشر. . . خدا قوت @};- =d>

حسین جان برات پیام خصوصی گذاشتم بخون کارت دارم...😎

حسین جان اینارو اگه بزنی عالی میشه:

UserPostedImage

UserPostedImage
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
سلام برادر حسین @};-

چی شد برادر کارو متوقف کردی؟

این معراج به کجا رسید؟ پینت کیت 321 چطور؟
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند