Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
Touradg نوشت:

maryam نوشت:

وظیفه ناوبر تو توپولف چیه؟

ناوبری...! تو این مدل از هواپیما به خاطر حجم کار بسیار بالای خدمه این وظیفه اختصاصاً برای یک نفر هست.

تورج جان من نمیدونم چرا در اکثر هواپیماهای Civil روسی، افسر ناوبر وجود داره؟؟؟؟ برعکس در هواپیماهای غربی فقط در چند مدل هواپیمای نظامی افسر ناوبر هست مثل C130 !
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
تجهیزات عمدتاً آنالوگ روسی پیچیده تر از نمونه های دیجیتال و پیشرفته غربی هستند و مدیریت این همه تجهیزات از عهده 2 نفر خارج هست.بارها شده خلبانان توپولوف از پیچیدگی کار با این پرنده ابراز نارضایتی کرده اند.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
CINEMA
  • CINEMA
  • 51.5% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار
13 سال پیش
یک خلبان به من می گفت tu 154 رو بیشتر از a320 دوست داره چون این هواپیماهای جدید دست خلبان رو خیلی محدود کردن و بیشتر سیستم ها توسط کامپیوتر ها کنترل و اعمال می شه ( حداقل من با حرفش تو شبیه ساز موافقم ،این یکی از بهترین add on های شبیه سازه)
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
13 سال پیش

UserPostedImage

Tupolev Tu-154 B2 Package for FSX

پکیج کامل و اصلی

116.11MB

ترجمه ماشینی

بسته B2 Tupolev توو - 154. از پروژه Tupolev می آید v9.5 Tupolev هواپیمای جت TU - 154B2.بسته کامل ویژگی های مدل جدید بصری، پانل 2D با ده زیر پانل، کابین خلبان مجازی برای تلفن های موبایل، ویرایشگر بار. Liveries شامل خطوط هوایی سیبری، Krasair و خطوط هوایی اورال. دفترچه راهنما به روسی و انگلیسی می آید. FSX نظرات : سنج / VC : بیشتر OK به نظر می رسد اما برخی از آنها گم شده است. اجرا / سنج OK وقتی از شما خواسته است. شیشه ای : -- قابل مشاهده است. به نظر می رسد همه چیز OK است. FSX سازگار و تست شده. ریز عکسها ارسال شده توسط دنی Garnier

http://microsoft-flight.blogfa.com/post-627.aspx 
http://www.xflightsim.com/ftp/2008/may/FSXTU154.zip 

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
برادر نارس این نسخه قدیمی همین توپولوف هست که برای 2004 بوده و تغییرات دادن تا روی ایکس اجرا بشه.نسخه ای که اینجا هست اختصاصاً برای ایکس طراحی شده.
PC Flight Simulation Geek Since 1998