shahin
  • shahin
  • 51.96% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان شروع کننده موضوع
13 سال پیش
ruslan نوشت:

تبريك ميگم بالاخره تهران 2012 هم از راه رسيد.....يه خسته نباشيد به تمام دوستان بابت تهيه اين پكيج .......

يك سوال اگر بعد از مدتي ويندوز را عوض كرديم و مجدد FS رو نصب كرديم تكليف چي هست....دوباره بايد دانلود كرد .....دوباره بايد سريال گرفت

سلام و ممنون از شما .
بله شما باید با پرداخت 999 تومان سریال خودتون را تمدید کنید و کلیه فرایند نصب را از ابتدا انجام بدید
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
shahin نوشت:

ruslan نوشت:

تبريك ميگم بالاخره تهران 2012 هم از راه رسيد.....يه خسته نباشيد به تمام دوستان بابت تهيه اين پكيج .......

يك سوال اگر بعد از مدتي ويندوز را عوض كرديم و مجدد FS رو نصب كرديم تكليف چي هست....دوباره بايد دانلود كرد .....دوباره بايد سريال گرفت

سلام و ممنون از شما .
بله شما باید با پرداخت 999 تومان سریال خودتون را تمدید کنید و کلیه فرایند نصب را از ابتدا انجام بدید

شاهین جان، خودمونیم....اگر الآن بری به خیابان و بخوای نان تهیه کنی، سپس بها رو بخوای پرداخت کنی ، زده باشه 1999 تومان زیر لب یه چیزی نثار نمیکنی؟ که مؤمن یهو بنویس 2000 دیگه!
الآن من خیلی کیف کردم دیدم نوشتی 999 تومان ... عزیز دل بنویس 1000 تومان یه 1 تومان سود کن [blackhee]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
ruslan
  • ruslan
  • 53.38% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
د صورت امكان ....چگونگي نصب اين برنامه تهران 2012 رو توضيح بديد ....

بايد هنگام نصب اينترنت باشه....يا نه....
ارزش انسان در چیزی که بدست می آورد نیست بلکه در چیزی است که مشتاق بدست آوردن آن است
Amir Parsian
  • Amir Parsian
  • 58.52% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
بچه ها جدا خسته نباشید. می دونم چی کشیدید . کارتون عالی شده [10of10]

الان که وضعیت خرابه اما ایشالله بعد عید تهیه می کنمش .

به امید کارایه بهتر
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
آقا شاهین سلام
خیلی عالیه و خدا قوت 👏
من خیلی فرصت نکردم دور بزنم و جزئیات رو ببینم و بطور کلی که نگاه کردم واقعاً عالیه و حتی باز هم برای کار کردن بیشتر جا داره...
یکی دوتا نکته که من دیدم این بود که شماره استند ها قدیمیه و در تاکسی وی A4 و یکی دیگه که یادم نیست کدوم بود وقتی تاکسی میکنی انگار داری تو خاکی میری [blackhee]
حالا نمیدونم ایراد از برنامه من هست یا ....
در هر صورت از شما و تیم طراحی که زحمت این سنری زیبا رو کشیدم خیلی خیلی [merci]
انشاالله شاهد ارتقاء هر چه بیشتر در زمینه نرم افزار های الحاقی شبیه ساز پرواز باشیم[loveiran]
UserPostedImage