
تین نیوز | مدیرعامل ایران ایرتور با اعلام اینكه هیچگونه بدهی به شركت فرودگاههای كشور نداریم، از برنامه خرید و ورود 30 فروند ایرباس به ناوگان كشور توسط این شركت خبر داد.
به گزارش تین نیوز كاپیتان سیروس باهری در جریان نشست خبری در فرودگاه شهید هاشمینژاد مشهد كه پس از نخستین پرواز ایرباس 320 این شركت از تهران به مشهد برگزار شد، گفت: 10 فروند هواپیما هر كدام با 145 صندلی و دو ایرباس 320 هر كدام با 174 صندلی در حال حاضر در شركت ایران ایرتور وجود دارد.
وی با بیان اینكه در سه روز گذشته یك بوئینگ MD و یك ایرباس 320 وارد ناوگان ایران ایرتور شده است، گفت: این دو هواپیما اجاره به شرط تملیك هستند، ضمن آنكه هواپیماهای دیگر كه در حال ورود آنها به كشوریم نیز با چنین شرطی به ناوگان هواپیمایی كشور اضافه میكنیم.
مدیرعامل ایران ایرتور به سند استراتژیك و افق توسعه پنج ساله شركت ایران ایرتور اشاره و اظهار كرد: ظرف پنج سال آینده، 30 فروند انواع ایرباس كوتاه برد، میان برد و بلند برد توسط ایران ایرتور خریداری خواهد شد.
كاپیتان باهری هدف اصلی از گسترش ناوگان هوایی شركت ایران ایرتور را اتصال مشهد مقدس به تمام كشورهای مسلمان شیعهنشین عنوان و اظهار كرد: طی چند روز آینده، پنج فروند ایرباس به ناوگان ایران ایرتور افزوده میشود.
وی در جریان این نشست خبری از پرواز یكی از ایرباسها در همان لحظه به سمت تهران خبر داد.
مدیرعامل ایران ایرتور در بخش دیگری از این نشست به مشكلات پیش آمده در پی لغو تخصیص ارز دولتی به شركتهای هواپیمایی اشاره و خاطر نشان كرد: انتظار داریم دولت زمانی كه به ما ارز مرجع نمیدهد و جلوی افزایش آن را نمیگیرد، فكری اساسی برای شركتهای هواپیمایی بكند، زیرا تمام ایرلاینها با مشكل جدی مواجه میشوند.
كاپیتان باهری راهحل پیشروی ایرلاینها در پی حذف ارز دولتی را افزایش قیمت بلیت هواپیما عنوان و خاطر نشان كرد: به این ترتیب كیفیت خدمات افزایش مییابد، رقابت بین ایرلاینها ایجاد میشود. ضمن آنكه منابع مالی نیز تامین خواهد شد.
وی با بیان اینكه از زمان افزایش نرخ ارز تاكنون 20 میلیارد تومان ضرر متوجه شركت ایران ایرتور شده است، گفت: برای جلوگیری از ضرر و زیان، این ایرلاین پروازهای تفریحی خود به مقاصدی چون تركیه را كنسل كرده است و در حال حاضر تنها سفرهای خارجی زیارتی را در دستور كار دارد.
مدیرعامل ایران ایرتور از وعده سازمان حج و زیارت برای پرداخت بیشتر هزینه پروازهای عتبات عالیات خبر داد و افزود: پروازهای زیارتی را متوقف نمیكنیم. طی قراردادی با سازمان حج و زیارت مقرر شده است این سازمان برای پروازهای زیارتی مبلغی اضافه پرداخت كند.
وی در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینكه آیا شركت شما به شركت فرودگاههای كشور بدهی دارد یا خیر؟ گفت: در حال حاضر تنها ایرلاینی هستیم كه به شركت فرودگاهها هیچ بدهی نداریم و تمام هزینهها را با این شركت تسویه كردهایم.
باهری افزود: كنترل نرخ سوخت و نرخ ارز از دست ایرلاینها خارج شده است. افزایش نرخ ارز، هزینه ایرلاینها را افزایش داده است، زیرا ایرلاینها تنها از محل فروش بلیت درآمد كسب میكنند، اما از 17 منبع باید درآمد خود را هزینه كنند.
مدیرعامل ایران ایرتور با اشاره به این مشكل كه برخی شركتهای خدمات هواپیمایی افزایش هزینهها را به دلار حساب میكنند، گفت: هزینه كترینگ، سوخت و دیگر خدمات با افزایش نرخ دلار، افزایش چشمگیری داشته است. اما این در حالی است كه شركتهای هواپیمایی هیچگونه افزایشی در قبال خدماتی كه عرضه میكنند، دریافت نكردهاند.