افزونه شبیه سازی فرودگاه سلیمانیه کردستان
Sulaimaniyah International Airport - ORSU
فڕۆکەخانەی نێودەوڵەتی سلێمانی
مدت ها پیش برای مصرف داخل خودم 😊 اقدام به طراحی و ساخت فرودگاه سلیمانیه واقع در کردستان کردم، این فرودگاه در شبیه ساز موجود نیست 😲 ، ابتدا قصد نداشتم منتشراش کنم اما دلم نیومد گفتم بالاخره براش زحمت کشیده شده و شاید خیلی ها دوست داشته باشن مقاصد پروازیشونو افزایش بدن و خلاصه پرواز به محیط جدید! منظره زیبایی داره مخصوصا اگه از REX و FTX هم استفاده کنید. عوارض طبیعی زیبا و چالش برانگیز هم داره!
فرودگاه را دقیق طراحی کردم، چیز آنچنانی نیست اما آبجکت های زیادی داره، داشتن اش ضرر نداره و کم حجمه، taxi desginator و sign ها و Navigation و real frequency موجوده چارت ها هم قرار دادم، خلاصه هر چی تو واقعیت هست تا جایی که دیدم و به نظرم از کابین تو چشم میومد را گذاشتم! فوتو ریل نداره!
ببخشید اگه تصاویر زیبا و زیادی قرار ندادم چون وقت نداشتم و فرصت توضیح همه چیزای که در این سنری هست هم ندارم خلاصه هر چی باید داشته باشه داره، dvor آبجکت دستگاه های ناوبری، ترمینال ساختمان ها و لایتینگ و افکت های نوری، امیدوارم خودتون کشف کنید و لذت ببرید، مخصوصا الان که نزدیکه نوروزه!
خوشحال میشم اگه دوستان تصاویری تهیه کنن و در ادامه همین پست از پرواز در این فرودگاه به اشتراک بزارن. 😎
[attent] دعای خیر برای استفاده از این افزونه الزامیست! (وگرنه راضی نیستم گفته باشم)
[bowing]
ORSU Info.txt
شما مجوز لازم برای دیدن محتوا را ندارید.
ویرایش بوسیله کاربر
7 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص