سلام تو رو خدا کمکم کنین😢
من یه هواپیمای airbus a 300-600 با ریپینت ایران ایر از سایت fly away simulation دانلود کردم ولی هواپیما خراب میوفته.اما کابین کاملا سالم میوفته.اما بیرون هواپیما اینجوریه:

چند تا سوال:
1-چطوری میتونم درستش کنم؟
2-اگه درست نشد چطوری پاکش کنم؟
3-چطور میشه نصبش کرد که اینجوری نشه؟یعنی راه درست نصبش چیه؟چون من بلد نیستم از فایل read me توی پوشه کمک گرفتم.
کمکم کنید 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
دوست عزیز سلام@};-
شما همیشه وقتی به مشکل میخورین اینطوری میشین [blackhee]
من فکر میکنم به هنگام نصب ، ی سری محتویات رو نصب نکردی [approve] ،
ببین برادر هر ادوانی ی فایل یا پوشه ای به اسم readme داره که آموزش و روش نصب رو به صورت کامل توضیح داده و شما باید دستورات مندرج در اون رو به طور کامل انجام بدید .. [study] روش نصب هم به دو صورت است البته در مورد هواپیماها !!! نصب از طریق فایلهایی که به صورت Setup هستن مانند : نصب محصولات شرکت PMDG و روش دیگر روش نصب هواپیماهای شرکت CAPTAIN SIM مانند:هواپیمای 200-727 که شما میتونید ازذ طریق روش COPY PASE این هواپیما رو وارد شبیه سازتون کنید البته با توجه به دستورات فایل README معمولا در ادوان هایی با نصب به روش SETUP گزینه های زیادی وجود ندارد ولی در نصب هواپیماهایی مثل CAPTAIN SIM 727-200 ، با فایلهایی مثل Effects ، Gauges ، SimObjects سرکار دارید که با کپی کردن محتویات هر پوشه در پوشه اصلی شبیه سازتون واقع در درایو C به راحتی میتونید هواپیما رو وارد شبیه سازتون کنید ...
برای پاک کردن محصول ، میتونید با Delet کردن تمام فایل هایی که در شبیه ساز Copy کردید اقدام کنید مثل نصب 200-727.. و برای پاک کردن فایلهایی بصورت setup میتونید با پیدا کردن فایل Unistall مربوط به هر محصول مانند PMDG یا با ورود به منوی START - CONTROL PANEL - PROGRAMS - UNISTALL A PROGRAMS
اقدام کنید .. من خودم از این محصول استفاده میکنم و طبق دستوراتش پیش رفتم و کامل اجرا میشه با بالاترین کیفیت [vhappy]
برای نصب این هواپیماهم به مانند نصب CAPTAIN SIM 727-200 و با پشتیبانی فایل READ ME اقدام کن ... یعنی محتویات درون فایلهای Effects ، Gauges ، SimObjects را در مسیر شبیه سازتون کپی کنید .. مثلا : محتویات فایل Gauges پوشه هواپیماهاتون رو در این مسر باید COPY کنید ....
C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Gauges
اینم تصاویری از همین هواپیما در شبیه ساز من ..

ویرایش بوسیله کاربر
11 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص