Hadi Rasooli
  • Hadi Rasooli
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Majid 

ارسال شده توسط : AIR BUS A 380 

سلام دوست من شما یه بار دیگه از لینک های زیر دانلودش کن بی زحمت من مراحل کارو براتون توضیح میدم:

1- اصل هواپیما از اینجا :
http://simviation.com/1/download-file?file=tom306r.zip&fileId=5529 
2-بسته آپدیت از اینجا:
http://simviation.com/1/download-file?file=toma3sp1.zip&fileId=5923 
تکستچر ایران ایر رو هم که دارید بعد از دانلود همینجا بهم اطلاع بدید.
موفق باشید.

دانلود کردم[approve] حالا چیکار کنم؟[approve]

بسیار خب در این مرحله شما باید اول فایل های هواپیمای قبلیتو پاک کنی و حالا مراحل نصب:

1- توی فایل اول (اصل هواپیما ) شما 3 تا فولدر دارید :effects ، Tom_A300-600 ، tom306 روش نصب هر کدوم به ترتیب از این قراره:
*- محتویات فولدر effects رو باید داخل فولدر effects توی شبیه ساز منتفل کنی :
\Microsoft Flight Simulator X\Effects\......

*-خود فولدر tom306 باید به فولدر Gauges داخل شبیه ساز منتقل بشه:
\Microsoft Flight Simulator X\Gauges\......

*-وحالا نوبت فولدر Tom_A300-600 که خود هواپیماست و باید به مسیر زیر ببریش :
\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\......

2- توی این فایل (بسته آپدیت ) شما فایل های مدل هواپیما وچند تکسچر رو داری که باید جایگزین کنی :
TomA306R_interior.MDL و TomA306RGE.MDL که باید هر دو رو ببری به این مسیر وجایگزین کنی :
\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\Tom_A300-600\model.RGE\......

هر دو فایل panelmain و panelmainL رو باید ببری به هر دو مسیر زیر و جایگزین کنی توجه داشته باشید که هر دو فایل باید توی هر دو مسیر کپی بشه:
\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\Tom_A300-600\panel.306GE\......
\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\Tom_A300-600\panel.306PW\......

هر دو فایل vc03.dds و vc03_L.dds رو هم باید ببرید توی فولدر هواپیما (Tom_A300-600) و توی همه فولدر های Texture کپی کنید که شامل AA و ،Thai میشه که همین دو فایل رو باید بعدا به تکستچر ایران ایر اضافه کنی ! و سیمولاتور رو اجرا کنین....
فعلا تا همینجا باشه یکی به دلیل طولانی شدن تاپیک و دوم برای اینکه مطمئن بشیم هواپیمارو در وحله اول درست نصب کرده باشید. اضافه کردن تکسچر ایران ایرو در مرحله بعدی توضیح میدم.
موفق باشی.

من جایی با اسم panel.306PW تو فولدر شبیه ساز پیدا نکردم و تو قسمت texture هیچ پوشه ای نبود 😲 [amazed]

همه کار هارو انجام دادم اما چون جایی به اسم panel.306PW تو فولدر هواپیما ندیدم نتونستم تو اینجا اونارو جایگزین کنم.تو فولدر Texture هم هیچ فولدری نبود به خاطر همین فقط vc03.dds و vc03_L.dds رو جایگزین قبلی ها کردم. 🤔

هواپیما دوباره اونجوری شد #-o

فولدر panel.306PW باید توی فولدر اصلی هواپیما یعنی Tom_A300-600 باشه من دقیقا از همین لینکها هواپیمارو دانلود کردم و مطمئنم که چنین چیزی وجود داره !![approve] شما برو سراغ فایل اصلی که دانلود کردی و بازم چک کن ! در مورد Texture اونها هم داخل فولدر اصلی هواپیما هستن دقت کن لطفا با نامهای :
texture.AA
texture.THAI
texture.whiteGE
texture.whitePW
اون فایلهای vc03.dds و vc03_L.dds باید توی همه اینها جایگزین بشه..

هیچ کدوم از این فولدر ها تو Texture نیستن تو فولدر Texture همه چی هست بجز فولدر 😲 همه جا رو دوباره با دقت نگاه کردم اما بازم panel.306PW اصلا تو صفحه اصلی با هرجای دیگه ای نبود.😲 عصر ساعت 7 و نیم میام از هرکدوم یه عکس میذارم ببینی.:-k
Hadi Rasooli
  • Hadi Rasooli
  • 50.02% (معمولی)
11 سال پیش
اینم عکس [barareh] پوشه اصلی:[barareh]

UserPostedImage 

اینم فولدر texture [barareh]

UserPostedImage 

واسه بزرگ شدن روی عکس کلیک کن [approve] حالا دیدی نیست [approve]
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش

اینم عکس [barareh] پوشه اصلی:[barareh]

UserPostedImage 

اینم فولدر texture [barareh]

UserPostedImage 

واسه بزرگ شدن روی عکس کلیک کن [approve] حالا دیدی نیست [approve]

هدف من از فرستادن اون لینکها این بود که شما نسخه کامل رو داشته باشی نه فقط ایران ایر رو مطالبی رو هم که توی پست قبلی ذکر کردم مربوط به بسته کامل بود که شما دانلود نکردین که هیج بلکه مطالب رو هم به دقت مطالعه نکردی و توی فولدر Texture داری دنبال یه فولدر میگردی 😲 !! بگذریم..... شما فقط فولدر panel.306PW رو نداری که اونم مشکلی نیست و اینو فاکتور بگیر در نتیجه همه مراحل همون هایی هست که عرض کردم :

هر دو فایل vc03.dds و vc03_L.dds رو باید به پوشه ، Texture.Iran منتقل کنی برای نصب خود تکستچر هم شما اصولا نباید مشکلی داشته باشی چون تنها تکستچر موجود ،همون ایران ایر هست اما برای اطمینان شما فایل Aircraft.cfg رو که توی پوشه Tom A300-600 iran air هست رو برای من الصاق کن تا چک کنم ولی باز هم با این تفاسیر من احتمال میدم شما Gauge ها رو درست نصب نکردین توجه داشته باشید که خود پوشه Tom306 رو باید توی فولدر Gauge شبیه ساز قرار بدید.
موفق باشید.
Hadi Rasooli
  • Hadi Rasooli
  • 50.02% (معمولی)
11 سال پیش
اینم aircraft.cfg [barareh]

فرمتشو قبول نکرد.الان یه جای دیگه آپلود میکنم[blackhee]

بفرمایید[barareh]

http://www.youp.ir/downloadf-1375253744671-cfg.html 

من هرچی رو که نوشتی با دقت خوندم حتی بعضی وقت ها اگه متوجه نمیشدم دوبار یا سه بار میخوندم [funcrazy]

فولدر tom 306 رو تو فولدر guages کپی کرده بودم [dangerpc]

اما بازم نمیشه[punched]

آخه تو اون سایت نوشته بود complete with base
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
11 سال پیش

اینم aircraft.cfg [barareh]

فرمتشو قبول نکرد.الان یه جای دیگه آپلود میکنم[blackhee]

بفرمایید[barareh]

http://www.youp.ir/downloadf-1375253744671-cfg.html 

من هرچی رو که نوشتی با دقت خوندم حتی بعضی وقت ها اگه متوجه نمیشدم دوبار یا سه بار میخوندم [funcrazy]

فولدر tom 306 رو تو فولدر guages کپی کرده بودم [dangerpc]

اما بازم نمیشه[punched]

آخه تو اون سایت نوشته بود complete with base

من فایل شمارو چک کردم مشکلی نبود پس نتیجه میگیریم که دو حالت بیشتر وجود نداره:
1- یکی از مراحل نصبو اشتباه انجام میدین..
2- ممکنه مربوط به شبیه سازتون باشه چون توی عکسها دیدم که شما از Microsoft Flight simulator X- Persian edition استفاده میکنین متاسفانه این نسخه دستکاری شده هست و بنا به دلایلی اکثر Add on ها روی اون نصب نمیشن به همین دلیل هم هست که همراه این بسته هواپیماها و هلیکوپتر های زیادی ارائه شده که تقریبا جبران بشه این نقص !!
چیز دیگه ای به نظرم نمیرسه.
موفق باشید.