IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
15 سال پیش
سلام ...

این بار نوع ارائه عکسها یه کمی فرق داره ... یعنی چی ..؟ عرض میکنم ...
ساعت 2:45 دقیقه صبح امروز دوشنبه ، با کاپیتان قبادی اف اس ایکسها رو ست کردیم که تست آن لاین ایوائو انجام بدیم . اولش یه کمی مشکل وجود داشت که بالاخره حل شد .
وقتی از نظر فنی آماده شدیم رفتیم همون فرودگاهی که در پست قبلی گفتم ... LSGS ... یک فرودگاه کوچک در یک دره زیبا که با کوه های بلند محاصره شده ... در جهت 220 تیک آف کردیم ... منظره ها فوق العاده است ... عظمت رو حس میکنید ...
من جلو میرفتم و آقای قبادی هم با فاصله کمی دنبالم می اومد . در طول دره پرواز می کردیم و فقط ارتفاع می گرفتیم ... خیلی نرم ...

UserPostedImage  UserPostedImage 

بعد از حدود 6 تا 7 دقیقه رسیدیم به جایی که دره حالت بن بست پیدا میکرد . سمت راستمون ، درست در مسیر رودخونه دره ادامه پیدا کرده بود و به سمت زمینهای کم ارتفاع پیش می رفت . ما هم با یه گردش 90 درجه ای به راست وارد امتداد دره شدیم ... دریاچه از دور پیدا بود ...

لازمه بگم هیچ نقشه ناوبری و یا طرح خاصی رو دنبال نمیکردیم و من فقط با توجه به تجربه پرواز قبلی مسیر رو میرفتم . بعد از حدود 4 دقیقه با توجه به این که ارتفاع پروازی مناسبی داشتیم ( حدود 8000 فیت ) و مسیر دره هم یک قوس 180 درجه ای بود ، تصمیم گرفتم میون بر بزنم . پس به 70 درجه به چپ گردش کردیم و رفتیم روی خط الراس کوه های سمت چپمون ... از اون بالا منظره دیدنی بود ...

خب ... حدود 4 دقیقه دیگه هم گذشت ... اونقدر مشغول تماشای دور و بر بودم که عکاسی یادم رفت ... شرمنده ...
عیب نداره ... داریم ارتفاعات رو رد میکنیم . دشت مجاور دریاچه مشخصه ... ساحل رو هم میتونم بینم . ارتفاع کم میکنم ...

حالا کاملا به زمین نزدیکیم ... ارتفاع حدود 2500 فیته ... باغها و زمینهای کشاورزی سمت چپ به خوبی دیده میشن . همینطور نوار ساحلی ... چیزی به فرودگاه مقصد نمونده . حدود 10 مایل دیگه داریم ...

UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage 

و بالاخره رسیدم به فاینال ... باند رو میبینید ؟
الان روی دریاچه هستیم . تا چند ثانیه دیگه وارد فاینال میشیم ... چه جالب ... ماشینهای عبوری در بزرگراه منتهی به فرودگاه کاملا مشخص هستن ... چه ترافیکیه !!!

چی ؟؟؟ عکسهای فاینال کو ؟؟؟
اذیت نکنین ... آدم عاقل موقع فرود عکس نمیگیره ... حواست به فرود باشه پسر ..!

دیدین فرق داشت ...
شب بخیر ...
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
محشره 👍
PC Flight Simulation Geek Since 1998
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
15 سال پیش
سلام ...
نمیدونم چرا هر وقت با این هواپیما می پرم یاد یکی از شلوارهای جینم می افتم !!!

UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage 

این سری رو هم بگیرید تا به امید خدا در چند ساعت یا حداکثر یکی دو روز آینده با عکسهای متفاوت تری خدمتتون باشم ...
خبری در راه است !!!

روز خوش ...
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
15 سال پیش
باز هم سلام ...

رفتم آلاسکا ، آن لاین شدم ، پریدم .
نتیجه ... این زیره ... ( این روش ارتباطی مربوط به زمانه تایتانیکه ... کاملا تلگرافی )

UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage 
Free Image Hosting by ImageBam.com 

فعلا ... شب خوش ...
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
سرما رو میشه احساس کرد.خیلی عالیه
PC Flight Simulation Geek Since 1998