Abbas Ataei
  • Abbas Ataei
  • 50.26% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
البته اضافه کنم که گرفتن این اجازه به آسونی نبوده [flower]
UserPostedImage

UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
این داستان متاسفانه پایان ندارد.😠

احیاناً ایشون یا فرد بسیار خیر و آسمانی هستند و یا ملت رو گوش مخملی به حساب می آورند.این ویدئو قیمتش 30 دلار هست و تنها راه خرید اون هم از طریق DVD و یا Blueray و آنها مستقیماً از خود Justplane و این شرکت هیچ نماینده یا توزیع کننده دیگری ندارد.در ضمن در حال حاضر به هیچ عنوان هم بصورت دانلود قادر به خرید این محصول نیستید.

در ابتدای ویدئو هم موکدا هشدار داده شده که کپی برداری به هر نحو ممنوع هست.
دزدی میکنید یا دروغ میگید به خودتون ربط داره ولی ملت رو احمق فرض نکنید.

احیاناً اگر خیلی درستکار باشند یک نسخه از این ویدئو را خریداری کرده اند و بعد به تعداد نامحدودی از آن کپی می کنند و می فروشند و طبیعی هم هست که بذل و بخشش کنند.
من واقعاً در مورد این افراد که متاسفانه در کشور هم به وفور پیدا می شوند و حقوق مولف و تجارت الکترونیک رو به گند کشیدند و خیلی ها رو به خاک سیاه نشاندند، شمشیر از رو بستم.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : Touradg 

این داستان متاسفانه پایان ندارد.😠

احیاناً ایشون یا فرد بسیار خیر و آسمانی هستند و یا ملت رو گوش مخملی به حساب می آورند.این ویدئو قیمتش 30 دلار هست و تنها راه خرید اون هم از طریق DVD و یا Blueray و آنها مستقیماً از خود Justplane و این شرکت هیچ نماینده یا توزیع کننده دیگری ندارد.در ضمن در حال حاضر به هیچ عنوان هم بصورت دانلود قادر به خرید این محصول نیستید.

در ابتدای ویدئو هم موکدا هشدار داده شده که کپی برداری به هر نحو ممنوع هست.
دزدی میکنید یا دروغ میگید به خودتون ربط داره ولی ملت رو احمق فرض نکنید.

احیاناً اگر خیلی درستکار باشند یک نسخه از این ویدئو را خریداری کرده اند و بعد به تعداد نامحدودی از آن کپی می کنند و می فروشند و طبیعی هم هست که بذل و بخشش کنند.
من واقعاً در مورد این افراد که متاسفانه در کشور هم به وفور پیدا می شوند و حقوق مولف و تجارت الکترونیک رو به گند کشیدند و خیلی ها رو به خاک سیاه نشاندند، شمشیر از رو بستم.

سلام اقای مرصعی

حرفاتون جالبه البته یکم خنده دار امیدوارم ناراحت نشید ولی یه نکته رو باید برای شما عارض بشم اونم اینکه به اشتراک گذاشتن لینکه دانلوده محصولاته مختلف شبیه ساز پرواز که به صورت پولی هست به خاطره حمایت از مصرف کننده حذف میشه و جلوشو میگیرید اما یه سری افرادی که میان و این محصولات و مجانی دانلود میکنند و با قیمتی گذاف میفروشند و میان همینجا توی انجمن واسه خودشون دکان راه میندازن و تبلیغات تجاری ممنوع نیست ایا این دو در تعارض نیست؟ چرا فردی که میادو محصوله یکی دیگه رو به اسمه خودش میزاره و میاد اینجا تبلیغات میکنه باهاش برخورد نمیشه...........در تمامی انجمن های شبیه ساز پرواز تبلیغت تجاری اکیدا ممنوع ولی اینجا نه..........محصولاته پایلت پرشیا بر عکسه گفته هاشون دانلودی و ی هستند و با قیمتی گذاف میفروشن و یا سیستمهای کامپیوتری که ازش حرفی نمیزنم........اصلا این شرکت در دو انجمن دیگه به خاطره اینکه عضویت در انها بار مالی دارد اکیدا ممنوعه اما ما میبینیم نه تنها اومدن اینجا تبلیغات راه انداختن بلکه باهاشون هیچ برخوردی نمیشه ازین دسته افراد تو این انجمن زیادن

سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
امیدوارم در قانونتون تجدیده نظر کنید
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

Abbas Ataei
  • Abbas Ataei
  • 50.26% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ارسال شده توسط : maryam 

امیدوارم در قانونتون تجدیده نظر کنید

سلام

من هم صحتم همین هست

برخی فروشگاه های هوانوردی که تخصصشون شبیه ساز هست این محصولات رو دانلود می کنند و با قیمتی چند برابر به فروش می رسانند

اگر لازم شود خودم اسم می برم که البته خیلی ها میشناسندشون و نیازی به نام بردن داره!

من هم این مستند رو تقدیم کردم به علاقه مندان ایرانی که به این مستند ها دسترسی ندارند

30 دلار رو باید بپردازند به جاست پلن برای تنها خرید که البته کشور ما تحریم هست و مستقیم به ایران پست نمی کنند

خلاصه با صرف حدود بیش از 100 هزار تومان این محصول را خریداری کنند در صورتی که کمپانی جاست پلن حتی ایران رو تحریم کرده !

حالا فروشگاه ها این رو خریدند و میفروشند در ایران

مشکلی نداره این کار من از مرجع تقلیدم پرسیدم

برای انتشار این مستند هم برای علاقه مندان ایرانی اجازه ی این کار رو از فروشنده گرفتم !

به امید روز که علاقه مندان ایرانی بتونند به آسانی به نیازمندی هاشون دسترسی پیدا کنند | بدون مشکل و با هزیه مناسب
UserPostedImage

UserPostedImage