mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
به همت دوست عزیزم جناب رضا صدری که از اولین سیمرهای ایرانی هستند منظره پروازی فرودگاه خدمات ویژه قزوین تهیه گردیده است.

علاقه مندان می توانند این فرود گاه دقیق و زیبا را از لینک زیر دانلود فرمایند.

نحوه نصب:

پوشه OIIK را در Add on Scenery شبیه ساز کپی فرمایید.شبیه ساز را اجرا کرده و از قسمت Setting گزینه scenery library را انتخاب کرده در مرحله ی بعد بر روی گزینه Add Area کلیک نمایید و پوشه OIIK را به مناظر پروازیتان اضافه فرموده و بعد از آن شبیه ساز را بسته و مجددا اجرا نمایید.
منتظر ترافیک جالب این فرودگاه که شامل هواپیماهای سمپاش M-18 Dramader و Thrush Commander ،مرکز آموزش خلبانی معراج ،هلال احمر،هوانیروز،بوتیا ماهان،هواپیمایی شاهین،پارسیس،آرتا کیش،نیروی انتظامی و سایر هواپیماهای تفریحی می باشد باشید.

ورژنهای بعدی این فرودگاه هم به ترتیب آماده و در اختیار علاقه مندان قرار میگیرد.

با تشکر از تصاویر و اطلاعات جناب خلبان امین تاروردی زاده:

لینک دانلود 
mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
ورژن 1.01 این فرودگاه هم آماده است. دوستان عزیز از لینک زیر دانلود فرمایند و جایگزین قبلی نمایند.انشااله در ورژنهای بعدی فتوریل شهر قزوین و این فرودگاه لحاظ خواهد شد.

دانلود 
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
ممکنه چند تا عکس هم بذارید لطفاً؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
11 سال پیش
سلام جناب mhkhoyfs @};-

دست شما و دوستان دیگه درد نکنه .

من تو این فرودگاه آموزش خلبانی دیدم و خاطرات زیادی ازش دارم ، از این رو چند وقت پیش تصمیم گرفتم یه سینری براش بسازم .
حالا در این مورد به شما و دوستانتون یه راهنمایی دارم و اونم مربوط به اختلاف بین پوزیشن درست جغرافیایی فرودگاه در fsx و واقعیت طبق نقشهای هوایی هست .

شما باید بعد از تهیه فتو ریل سینری ، فرودگاه رو به پوزیشن درستش منتقل کنید و همچنین کرس رانوی رو هم اصلاح کنید البته من تمام این کارها رو انجام دادم و در حال ساخت این سینری هستم ولی به کندی .

قبلا از تهیه ترافیک این فرودگاه بسیار زیبا و خاطه انگیز از شما تشکر میکنم .

این چند تا عکس از محیط fsx خودمه که فوتو ریل شهر قزوین و اطرافش رو کار کردم که در اون اختلاف بین جایگاه درست فرودگاه و طرح شما ( دیفالت هم ) در fsx دیده میشه [bowing]

UserPostedImage   UserPostedImage  
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
11 سال پیش
ارسال شده توسط : mhkhoyfs 

ورژن 1.01 این فرودگاه هم آماده است. دوستان عزیز از لینک زیر دانلود فرمایند و جایگزین قبلی نمایند.انشااله در ورژنهای بعدی فتوریل شهر قزوین و این فرودگاه لحاظ خواهد شد.

دانلود 

خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــواهـــــــــــــــــــــــــــــــــــشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاً برای 2004 بازها هم یه فکری بکنید
با تــــــــــشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
@};- @};- @};- @};-
UserPostedImage