aridorri
  • aridorri
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
11 سال پیش
سلام دوستان من می خواستم سوال کنم که چرا من با برنامه fs passenger کار می کنم بعد از ok کار وقتی که می خواهم مسافرها را سوار کنم دکمه shift+e را که می زنم درواز می شود وبعد که دکمه ctrl+j را می زنم دهنه پارکینگ نمی اید به چسبد به هواپیما من تازه جای پار را چک کردم درست استاده ام ولی دهنه پارکینگ نمی چسبد مثال در فرودگاه های دبی یا امام خمینی لطفا کمکم کنید
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
11 سال پیش
ارسال شده توسط : aridorri 

سلام دوستان من می خواستم سوال کنم که چرا من با برنامه fs passenger کار می کنم بعد از ok کار وقتی که می خواهم مسافرها را سوار کنم دکمه shift+e را که می زنم درواز می شود وبعد که دکمه ctrl+j را می زنم دهنه پارکینگ نمی اید به چسبد به هواپیما من تازه جای پار را چک کردم درست استاده ام ولی دهنه پارکینگ نمی چسبد مثال در فرودگاه های دبی یا امام خمینی لطفا کمکم کنید

سلام دوست عزيز
اول يكم رفع ابهام كنيم بعد بريم سراغ اصل ماجرا
دهنه پاركينگ ؟؟؟ منظورتان jetway هست ؟؟
اگر بله منظورتان همان است كه در خيلى از فرودگاه ها جاى پله كان هاى بلند براى سوار شدن به هواپيما را گرفته ، بايد عرض كنم كه jetway هاى شبيه ساز تنها در زمانى كار مى كنن كه سينرى فرودگاهتان defaulf باشه يعنى همونى باشه كه از اول رو شبيه سازتون بوده و وقتى كه سينرى هاى جديد و مدرن شبيه ساز مانند fly tempa dubai و ika و .. را نصب مى كنيد ، jetway عمل نمى كنه و بايد يك برنامه جدا به نام jetway hd دانلود و نصب كنيد تا jetway ها فعال شوند
باتشكر@};- [bowing]
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
aridorri
  • aridorri
  • 50.02% (معمولی)
11 سال پیش
سلام دوست عزیز اگر لینگ دانلودش را داری برای من بفرست
aridorri
  • aridorri
  • 50.02% (معمولی)
11 سال پیش