با سلام خدمت دوستان عزیز
ضمن تشکر از دو دوست عزیزی که اعلام همکاری کردند لازمه که یک توضیح مختصری راجع به کاری که بایستی توسط دوستان انجام بشه خدمتتون عرض کنم : من چندتا سنری بصورت کامل همراه با ترافیک برای دوستان ارسال میکنم و خواهشم اینست که سنری ها را نصب کرده و پس از اجرا ایرادها و نقایصی را که میبینند به من اطلاع دهند، ضمنا سنری ها برای سیستمهای متوسط رو به بالا طراحی شده اند و بیشتر سعی در دقت در ناوبری بوده تا زیبایی سنری، نقایصی که مد نظر من هست عبارتند از:
1- سرعت فریم ریت
2- نقص در ابجکتها و تصاویر
3- نقص در ناوبری فرودگاه
4- پیشنهادات در مورد بهبود کار
ضمنا برای نتیجه گیری دوستان لطف کنند مشخصات سیستم کامپیوتر مورد استفاده را ذکر کنند.
برای نصب به روش ذیل عمل کنید :
1-Copy Scenery & Texture files to Addon Scenery folder , Scenery , Texture
2-Remove any Iran Traffic files
3-Set the Scenery Complexity to VERY DENS to see all used objects
4- Set Airlines Traffic density to 10%
لازم به ذکر است که هواپیماهای استفاده شده، ریپینت جناب اقای خویی هست که من با اجازه ایشان در این پکیج استفاده کردم ، البته برنامه پروازی بصورت حقیقی نمیباشد، مورد بعدی هم اینست که خواهش میکنم سنری های ارسالی در هیچ سایتی اپلود و به هیچ وجه کپی و تکثیر نشود که پیشاپیش از این لطف دوستان تشکر میکنم، البته دوستان میتوانند برای استفاده شخصی از انها استفاده کرده و بعد از نتیجه کار و تغیرات احتمالی نسخه نهایی در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت.
ضمن تشکر مجدد تا چند روز اینده صبر میکنیم و سپس سنری در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت
با تشکر مجدد اگر سوالی هست در خدمتم.