سوال نظرسنجی: یکی شدن شرکت های ایرانی در اف اس ایرلاینز :

مجموع: 9

faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
با سلام
با توجه به همکاری نکردن مسولان سایت اف اس ایرلاینز و شرکت Go daddy برای رفع مشکلات کاربران ایرانی ، من تصمیم گرفتم این پست را بزنم!
نظر شما در مورد یکی شدن شرکت های فعال ایرانی در اف اس ایرلاینز چی هست ؟
یکی از ویژگی های این یکی شدن این است که از شر اف اس ایرلاینز راحت می شویم و برای خودمان یک سیستم جداگانه آماده میکنیم.
شاید بعضی ها این جمله من را به مسخره و شوخی بگیرند ، ولی لازم به ذکر است که سیستم مستقلی برای پارمیس آماده شده ، که هم اکنون در حال بر طرف کردن نواقص آن هستیم و اگر همه ی نواقص طبق برنامه بر طرف شود ، بزودی از این سیستم رو نمایی می شود.

واقعا دوست دارم نظر کسانی که در اف اس ایرلاینز شرکت هواپیمایی دارند و یا عضو یکی از شرکت های ایرانی هستند را بدانم و خواهش میکنم دوستان نظرات خود را بنویسند .
آقایان طالب زاده ، رزاقی ، سلحشور ، مرصعی و ... خواهش میکنم در این بحث شرکت کنید!

با تشکر @};-
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
Danyal_elia
  • Danyal_elia
  • 53.48% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
15 سال پیش
من فکر کنم اگر شرکت مادر رو یکی‌ کنیم خوبه یعنی‌ بزرگ ترین ارلاین بشه ایرلاین اصلی‌ و ارلاین‌های کوچیک تر بشن شاخه هاش. به عنوان مثال مثل دلتا ایرلاینز و مسابا ایرلاینز که مسابا Subsidery هست.بنظر من اگر اینکارو بکنیم همین درست کردنه سیستم خودمونم میشه ایرلاینه ما سیستم خودشو داره پرمیس داره و اگر این دوتا رو الحاق کنیم فکر کنم نتیجه خوبی‌ بشه

نظر من بود
UserPostedImage
Amir Parsian
  • Amir Parsian
  • 58.52% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
15 سال پیش
👍 خیلی پیشنهاد خوبیه به شرط اینکه هرچه زودتر انجام بشه . همین الان هم خیلیا نمی تونن پرواز انجام بدن و این بده 🤔
faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
با تشکر از نظرات ارسالی.
منتظر نظر بقیه دوستان هستیم

موفق باشید@};-
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
سلام فراز جان
از اول هم من خدمت دوستانم گفته بودم که خیلی بعید هست که شرکتی به بزرگی GoDaddy بیاد به خاطر 100-150 نفر کاربر تمام سیاستهای ابلاغ شده بهش و.. رو زیر پا بزاره.من که اصلاً نظرم این بود که تحریمش کنیم [loveiran]
موضوع دیگه این هست که FSAirlines از چند وقت قبل از حالت تفریحی و سرگرمی خارج شده و داره به یک فعالیت تجاری تبدیل میشه.خالق اونهم آقای فاتیح به همین خاطر تا اونجایی که من میدونم از تیم رفت و یا احتمالاً امتیازش رو واگذار کرده.
در کل اصلاً اطمینانی به این شبکه نیست.این حرفی هست که من از خیلی وقت پیش به آقای طالب زاده گفتم.
در مورد ادغام هم نفس کار خیلی جالب هست ولی به نظر حقیر اول باید امکانات - مخصوصاً نرم افزاری - فراهم بشه و بعد وارد فاز ادغام بشیم.اول نرم افزار اجرائی بشه , امتحانشو پس بده , دوستان علاقه مند به کار با اون باشن و مدیر های این خطوط با هم موافقت کنند و انتقال رنک ها , ساعتهای پروازی و... با درستی انجام بشه و خیلی مسائل دیگه.
سوال دیگه اینکه آیا ادغام شرکتها و یکی کردن اونها امکان انتخاب , تنوع و رقابت رو از بین نمی بره؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998