Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
10 سال پیش
ابی جان عالی بود @};- =d>

منم اون عکسی که تورج پسندید و بیشتر همه میپسندم ، اون لینک فرودگاه آتاتورک و بفرست برام تو پیام [blackhee]
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
10 سال پیش
سلام برادر ابراهیم. [bowing]
برادر چرا از نرم افزار REX استفاده نمیکنی؟ 😊
اگر REX4 نصب کنی هم کیفیت میره بالا و هم به خاطر Tune کردن فایل FSX.cfg سرعت شبیه سازت بیشتر میشه برادر.
در ضمن تنظیمات گرافیکیت باید در این حالت باشه. از لحاظ سرعت نگران نباش برادر. این تنظیمات تنها 10% به بار CPU اضافه میکنه: [approve]

UserPostedImage
.
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : naras 

برادر چرا از نرم افزار REX استفاده نمیکنی؟ 😊
اگر REX4 نصب کنی هم کیفیت میره بالا و هم به خاطر Tune کردن فایل FSX.cfg سرعت شبیه سازت بیشتر میشه برادر.
در ضمن تنظیمات گرافیکیت باید در این حالت باشه. از لحاظ سرعت نگران نباش برادر. این تنظیمات تنها 10% به بار CPU اضافه میکنه: [approve]

UserPostedImage
.

سلام خدمت حسین عزیز . . .@};-

حسین جان من هم FTX Global رو نصب کردم و هم REX4 ولی حقیقتش تنظیماتش رو دست نزده بودم آخه تازه از FS2004 انتقال یافتم به FSX, یک دنیا تشکر از بابت تنظیمات . . .[flower]

حسین جان میشه تنظیمات اصلی رو برام عکس بگیری بفرستی آخه همه رو دست کاری کردم جدیدا . . .[dangerpc] 😕
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
10 سال پیش
طبق تصویر زیر تمام Tab هایی که با نوار سبز مشخص کردم رو روی Ultra High قرار بده و در Tab سنری تیک Ground Scenery Shadow رو بردار. چون سرعت رو خیلی میاره پایین و به CPU بار اضافی تحمیل میکنه و ما بیشتر تو هوا هستیم تا روی زمین. [approve]

درضمن برادر در Tab گرافیک باید همه گزینه ها تا فی خالدون بالا باشن. فقط تیک گزینه DirectX 10 شاید بدنه هواپیمات رو کامل سفید کنه. [approve]

UserPostedImage
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : naras 

طبق تصویر زیر تمام Tab هایی که با نوار سبز مشخص کردم رو روی Ultra High قرار بده و در Tab سنری تیک Ground Scenery Shadow رو بردار. چون سرعت رو خیلی میاره پایین و به CPU بار اضافی تحمیل میکنه و ما بیشتر تو هوا هستیم تا روی زمین. [approve]

درضمن برادر در Tab گرافیک باید همه گزینه ها تا فی خالدون بالا باشن. فقط تیک گزینه DirectX 10 شاید بدنه هواپیمات رو کامل سفید کنه. [approve]

UserPostedImage

حسین جان یک دنیا تشکر . . .

دقیقا مشکل اصلیم سفید شدن هواپیماهام بود . . .

راستی بهترین و سازگارترین DirectX برای FSX چیه ؟ ؟ ؟
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند