حسین عزیز کارت حرف نداره عااااااااااااااااااااااااااالی @};- , فقط یک انتقاد دارم در مورد EP-LCI:برادر رنگ قهوه ای تیل اصلا واقعی نیست و در حقیقت آلبالویی پررنگ یا زرشکی هست:EP-LCI:photos/middle/6/6/8/2449866.jpg[/img]
برادر بنظرم شما برو رو پی ام دی جی 744 و فقط هم ماهان رو بزن .... یعنی منظور اینکه تکسچر های هواپیما های واقعی رو بزنسلام برادر. @};-خب الان برم سراغ PMDG 747-400 تا تهش باید درست کنم. رجیسترای کل ایرلاین هایی که از اول 747 داشتن رو از کجا بیابم؟ :-k.برادر برای 47 CLS بزن :(اومدم هر تایپیو پیشنهاد بدم دیدم یا مدل خوبی نداره یا اینکه تنوعش تو ایران زیاد نیست یا قبلا پینت هاش زده شده !
برادر بنظرم شما برو رو پی ام دی جی 744 و فقط هم ماهان رو بزن .... یعنی منظور اینکه تکسچر های هواپیما های واقعی رو بزنسلام برادر. @};-خب الان برم سراغ PMDG 747-400 تا تهش باید درست کنم. رجیسترای کل ایرلاین هایی که از اول 747 داشتن رو از کجا بیابم؟ :-k.
برادر بنظرم شما برو رو پی ام دی جی 744 و فقط هم ماهان رو بزن .... یعنی منظور اینکه تکسچر های هواپیما های واقعی رو بزن
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن