سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه
بعد از یه مدت که تصاویر دوستان از شبیه ساز رو تماشا کردم ، بالاخره تصمیم گرفتم که من هم چندتایی عکس آپلود کنم [blackhee]
اول عکس از پرواز هام میزارم و بعد از اون چند تایی عکس که شاید متفاوت تر باشه .
پرواز 200-747 از نمیدونم کجا به کجا 😁
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
پرواز BE200 از اصفهان به اهواز - خیلی مدل جالبی هست این هواپیما @};- 😁
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
و امّا ....[sweating]
یکی از شغل هایی که همیشه بهش علاقه داشتم شغل مراقبت پرواز بود که بسیار حرفه ی حساس و دقیقی هست و خصوصیت جالبی که داره اینه که اکثر افرادی که توی این حرفه فعالیت دارند آدم های بزرگ و پر انرژی ای هسند . با این که خیلی اوقات سرشون شلوغه ولی همیشه حوصله ی آدمای فضولی مثل من رو دارند 😮
یکی از امکانات ایوائو توانایی تمرین ATC ویا کنترل پرواز هست که میتونیم توی جایگاه های های گوناگون این کار رو انجام بدیم .
این تصاویر با استفاده از IVAC+IVAI گرفته شده .
تصویر اول :
برج مراقبت فرودگاه شهید بهشتی اصفهان ؛ پرواز ورودی بوئینگ 727 از باکو
تصویر دوم :
برج فرودگاه امام خمینی ؛ هواپیمای 777 آماده پرواز به لندن (HP 29R) و بوئینگ 747 در حال فرود از مهر آباد در Final 29R
تصویر سوم :
برج فرودگاه امام ؛ 777 در ارتفاه 6800fit در حال افزایش ارتفاع و ترافیک هایی که روی زمین هستند ( همه 747 😍 )
تصویر چهارم :
تصویر آخر هم مربوط به امتحان Approach Controller آقای عابدی که من توی تاور فرودگاه امام در خدمتشون بودم ! ترافیک A320 به مقصد استانبول
تصاویر مربوط به ATC رو اگه استقبال کنید باز هم آپلود می کنم [swinging]