OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
UserPostedImage 

لامصب مثل رخش میمونه ... [blackhee]

تقدیم به آقای مرصعی بابت پینت [bowing]
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
10 سال پیش
امروز عصر رو در خدمت دوستان گروه -= IRIAF =- بودیم در یک سرور روس تبار ... واقعا خوش گذشت ...

UserPostedImage 

پس از ورود به سرور متوجه شدیم که بیس هوایی نیرو های خودی توسط نیرو های زمینی دشمن تهدید میشه . در یک گروه 3 فروندی سوخو 25 و سوخو 25 تی از فرودگاه پا شدیم .... چون دشمن از چند محور حمله ور شده بود ناچار تقسیم شدیم ....

UserPostedImage 

بنده به سراغ محور سمت چپ فرودگاه رفتم که یک لشکر زرهی کامل از تانک های T-80UD بود و چند مرحله ای درگیر شدم

UserPostedImage 

پس از اولین مرتبه درگیری در حین چرخش برای قرار گرفتن در خط حرکتی لشکر دشمن ، لشکر زرهی دیده میشه ، عقب تر یک T-80UD با موشک لیزری 25ML منهدم شده .

همچنان در حال درگیری با واحد های زمینی دشمن بودیم که یک گروه سه فروندی POP -UP شده از رهگیر ( البته سوخو 33 برای درگیری زمین اومده بود ) های دشمن از سه مسیر نسبتا پیچیده ی مختلف وارد محدوده نبرد شدن ....

UserPostedImage 

SU-27

UserPostedImage 

SU-33

UserPostedImage 

F-15

یک فروند رهگیر میگ 29 و سوخو 27 خودیدر محدوده نبرد CAP کرده بودند ( از سیمر های روسی بودن ، البته همونطور که قبلا عرض کردم در سرور های آنلاین پرواز رو انجام میدیم و میشه گفت حدود 98 درصد تصاویر ثبت شده از پرنده هایی هستن که توسط یک سیمری هدایت میشن و نه هوش مصنوعی ) . وارد داگفایت و جنگ نزدیک هوایی با سوخو 33 دشمن شد . سوخو 33 دشمن ناچار سلاح های زمینی خودش رو Relase کرد با Gun خود هواپیما وارد داگفایت شد . سوخو 27 دشمن با توجه به نزدیک بودن به سوخو 33 خودش رو به اون رسوند و یک نبرد ناعادلانه شکل گرفت ، و پس از شلیک موشک Long - Range آر 77 میگ 29 خودی رو هدف قرار داد ...

UserPostedImage 

سوخوی 27 بلافاصله پس از ورود دسته وارد کوهستان ها شد ، بعد از انهدام میگ 29 ، از پشت اف 15 دشمن در اومد و وارد داگفایت شد ولی طولی نکشید که از اسطوره ی داگفایت شکست خورد ، ناچار خودش رو به فرودگاه رسوند ...

UserPostedImage 

حالا سه فروند سوخو 25 بی پناه مونده بودن ...

UserPostedImage 

اولین فروند که منهدم شد بنده بودم ، سعی کردم امرجنسی بزنم ولی نتونستم تعادل هواپیما رو نگه دارم و هواپیما شروع کرد به کاهش سرسام آور ارتفاع همراه با رول زدن

UserPostedImage 

پس از اون یکی از دوستان که ماموریتش رو به پایان رسیده بود و برای تجدید مهمات در حال اپروچ به فرودگاه بود ، هدف اسلحه اف 15 شد ، موتور سمت چپشون و چرخ سمت چپشون رو از دست دادند ... با حالتی استال گوه کمی بعد تر از فنس کشی های فرودگاه روی زمین افتادند و با توجه به اینکه چرخ نداشتند به این حال در اومدند !!! که سبب خنده دوستان حاضر در سرور تیم اسپیک شد .... 😁 البته بعدش اف 15 بابت حماقتی که کرده بود و به فرودگاه نزدیک شده بود هدف ضد هوایی های خودی شد و سبب خنکی دل ما 😁 😲

UserPostedImage 

بعد هم یکی از دوستان که هواپیماشون در اثر هدف قرار گرفتن گان سوخو 33 آسیب دیده بود امرجنسی لندینگ کردند ......

شب خوش

Mohammadmahdi_SH
10 سال پیش
عکسها خیلی خوب هستن.سوالی که داشتم اینه که کیفیت شبیه ساز در حالت عادی به این شکل هستش یا با افزونه به این شکل میشه؟همچنین میتونید لینک بدین؟
Queen of the Skies
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
10 سال پیش
ارسال شده توسط : Mohammadmahdi_SH 

عکسها خیلی خوب هستن.سوالی که داشتم اینه که کیفیت شبیه ساز در حالت عادی به این شکل هستش یا با افزونه به این شکل میشه؟همچنین میتونید لینک بدین؟

سلام برادر ، بله خود شبیه ساز هست بدون این هیچ پکی ، چون اصلا پکی برای افزایش کیفیت نداره .... البته + تغییراتی که Color Settings کنترل پنل های انویدیا برای اف اس ایکس گفتند ، البته دقیقا مطابق با اونی که ایشون گفتن نیست ، مقداری درش تقاوت ایجاد کردم [approve]
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
10 سال پیش
UserPostedImage 

غروب دلهره آور شبیه ساز ...