Alireza Tehrani
  • Alireza Tehrani
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
10 سال پیش
با سلام و احترام
این کلمه ها که ایران ایر رو دماغه مینویسه چه معنایی داره ؟ آدر آبادگان - حج - مکه ؟!!!!

تو ریپینهاتون چند مورد هست که اگه بشه رعایت کرد بنظرم خیلی بهتره 1- حرف G بروی دماغه (AG) و 2- ایران ایر از AG قبلا به عنوان کرگو استفاده میکرده و الان کردش مسافری با توجه به در کارگو تعبیه شده در سمت چپ و عقب هواپیما .(البته ایران ایر دیگه روش نشده وگرنه به جای سمپاش هم از این ریجستر استفاده میکرد [blackhee] ) اگه بشه اون در هم تو ریپینت بازسازی کرد خیلی خوب میشه

من تا جایی که ریجسترهای ایران ایر و حتی ماهان رو دیدم هیچ کدومشون winglet نیوده تو رو خدا اینقدر winglet نسازید ابهت ایران ایر به اینه که winglet نداره یا حداقل ریپینت بدون winglet هم بسازید ممنون

آقای naras خان برادر دوست عزیز شما چه مشکلی با بدنه کثیف ایرلاینهای ایرانی داری بابا بخدا اینجا ایرانه نه لوفتهانزا داره نه امارات اینجا logo ایرلاین قبلیو با یک قلمو و یک کیلو رنگ روغن سفید بصورت دستی پاک میکنن و برچسب logo ایرلاین بعدی رو اونجا میچسبونن برادر شما کارهات هرچی میگذره تمیزتر و براقتر و بهتر میشه به حدی که همین الان اون هواپیما از boeimg در بیاد به اون تمیزی نیست
لطفا رعایت کن برادر هرچی کثیف تر لجن تر کثافت تر بهتر [blackhee] 😁 😂 [merci]
لطفا به عکس زیر دقت کنید UserPostedImage
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : Alireza Tehrani 

با سلام و احترام
این کلمه ها که ایران ایر رو دماغه مینویسه چه معنایی داره ؟ آدر آبادگان - حج - مکه ؟!!!!

تو ریپینهاتون چند مورد هست که اگه بشه رعایت کرد بنظرم خیلی بهتره 1- حرف G بروی دماغه (AG) و 2- ایران ایر از AG قبلا به عنوان کرگو استفاده میکرده و الان کردش مسافری با توجه به در کارگو تعبیه شده در سمت چپ و عقب هواپیما .(البته ایران ایر دیگه روش نشده وگرنه به جای سمپاش هم از این ریجستر استفاده میکرد [blackhee] ) اگه بشه اون در هم تو ریپینت بازسازی کرد خیلی خوب میشه

من تا جایی که ریجسترهای ایران ایر و حتی ماهان رو دیدم هیچ کدومشون winglet نیوده تو رو خدا اینقدر winglet نسازید ابهت ایران ایر به اینه که winglet نداره یا حداقل ریپینت بدون winglet هم بسازید ممنون

آقای naras خان برادر دوست عزیز شما چه مشکلی با بدنه کثیف ایرلاینهای ایرانی داری بابا بخدا اینجا ایرانه نه لوفتهانزا داره نه امارات اینجا logo ایرلاین قبلیو با یک قلمو و یک کیلو رنگ روغن سفید بصورت دستی پاک میکنن و برچسب logo ایرلاین بعدی رو اونجا میچسبونن برادر شما کارهات هرچی میگذره تمیزتر و براقتر و بهتر میشه به حدی که همین الان اون هواپیما از boeimg در بیاد به اون تمیزی نیست
لطفا رعایت کن برادر هرچی کثیف تر لجن تر کثافت تر بهتر [blackhee] 😁 😂 [merci]
لطفا به عکس زیر دقت کنید UserPostedImage

سلام برادر علیرضا. @};-
حرف G در بعضی از تایپ ها نوشته نشده بود ما هم ننوشتیم ولی نوشتنش خیلی سخته چون باید روی نوک جوری پیاده کنی تا خراب نشون نده. 😊
این هواپیما فکر نکنم به صورت کاملاً باری استفاده شده باشه. چون توی مدل کارگو دماغه کاملاً جدا میشه میره رو هوا. 😲

در مورد وینگلت هم فکر کنم 747 های PMDG رو دیدی. این EP-IAG وینگلت نداره برادر. 😄

در مورد کثیف کاری هم حق با شماست برادر و در مدل بعدی اینقدر سیاهی میزنم تا خودتون بگید تمیزش کن. 😛
براقیت روی بدنه رو هم کم و کدرش کردم. [sweating]
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
10 سال پیش
نقل قول:

لطفا رعایت کن برادر هرچی کثیف تر لجن تر کثافت تر بهتر heeeeee....! BigGrin LOL Merci

عجب چمله ای برادر تهرانی !!! خیلی خوشم و خیلی خندیدم و خیلی هم باهاش موافقم !
Alireza Tehrani
  • Alireza Tehrani
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
10 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

نقل قول:

لطفا رعایت کن برادر هرچی کثیف تر لجن تر کثافت تر بهتر heeeeee....! BigGrin LOL Merci

شما لطف دارید قربان امیدوارم ایشون ناراحت نشده باشند از دیدگاه طنز گفتم [blackhee]
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : Alireza Tehrani 

ارسال شده توسط : OMIDSIM 

نقل قول:

شما لطف دارید قربان امیدوارم ایشون ناراحت نشده باشند از دیدگاه طنز گفتم [blackhee]

برادر ما خودمون اینکاره ایم. ناراحتی کجا بود...!! 😮
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند