MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
سلام برادر @};-

من آمدم تا بهت یاری برسانم اندر این بازنقش [blackhee]

نگا این رنگ جدید IAG اینقدر کثیف نیست . واقعیش تقریبا نو به نظر میرسه

راستی گفته بودی که درجه براقیت اون IAG قبلی رو 5 درصد کردی . خب حالا همین درصد رو برای تمام بازنقش هایی که برای CLS 747 میزنی نگه دار و تغییر نده برای حفظ یکنواختی باز نقش ها

دیگه اینکه IAG تو رنگ آمیزی جدیدش بال هاش کلا سفید شدن و دیگه خاکستری نیستن ولی تو این ورژن 2 رنگ بال مثل همون رنگ قدیمشه

اگه بتونی بال هارو هم کلا سفید کنی دیگع عالی میشه
البته اصلا از بال های لوفتانزا استفاده نکن چون سطح زیری بالش رو دقیقا هم رنگ خاکستری کف بدنه کردن که اگر رو IAG جایگزینش کنی خیلی افتضاح میشه [approve]

باشد که پند بگیرید و اصلاحش کنید [oldman]
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام برادر مهدی. @};-
ممنون که اومدی اینجا. 😮
برادر بالها رو درست میکنم. توی مدلای بعدی تمیزترش میکنم. [approve]
پینت قدیمی ایران ایر رو می خوام برای این افزونه درست کنم. [barareh]
Alireza Tehrani
  • Alireza Tehrani
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
10 سال پیش
با سلام و احترام
آقا چه عجب !!!!! فکر کنم از دستت در رفته ایت AG V2 آره حتما حواست نیوده اینقدر کثیف شده !!! احسنت حالا شد باور کن چندتا عکس مخصوص شما گرفتم از نمایشگاه کیش که امشب همشو میزارم . کل نقشها یکطرف این AG V2 شما یکطرف زیبا بود تو نصبشم مشکلی نبود فقط یک سوال حالا که میخوام بپرم باهاش CLS که شما نصب کردید چه ورژنی هستش مال من خیلی ابتدایی هست یه FMS داره که انگار نداره!!! توی یه ویدیو دیدم که یه ورژنی داره که INS داره کسی میتونه راهنمایی کنه نمیشه اینجوری باهاش پرواز کرد ممنون
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : Alireza Tehrani 

با سلام و احترام
آقا چه عجب !!!!! فکر کنم از دستت در رفته ایت AG V2 آره حتما حواست نیوده اینقدر کثیف شده !!! احسنت حالا شد باور کن چندتا عکس مخصوص شما گرفتم از نمایشگاه کیش که امشب همشو میزارم . کل نقشها یکطرف این AG V2 شما یکطرف زیبا بود تو نصبشم مشکلی نبود فقط یک سوال حالا که میخوام بپرم باهاش CLS که شما نصب کردید چه ورژنی هستش مال من خیلی ابتدایی هست یه FMS داره که انگار نداره!!! توی یه ویدیو دیدم که یه ورژنی داره که INS داره کسی میتونه راهنمایی کنه نمیشه اینجوری باهاش پرواز کرد ممنون

ممنون برادر. ❤
این کثیف کاری رو به سفارش بچه های فروم انجام دادم. 🤣
گفتن این هواپیما قدیمیه باید یه کم کثیفش بکنیم. 😎
من نسخه v2 این افزونه رو نصب کردم. توی این نسخه نیازی نیست SP2 یا Acceleration رو روی شبیه سازمون نصب داشته باشیم.. [flower]
شبیه ساز باید به صورت Run As Administrator اجرا بشه. و FMS رو که نگاه کرده بودم کار میکرد. [dangerpc]
Alireza Tehrani
  • Alireza Tehrani
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
10 سال پیش
ارسال شده توسط : naras 

ارسال شده توسط : Alireza Tehrani 

با سلام و احترام

ممنون برادر. ❤
این کثیف کاری رو به سفارش بچه های فروم انجام دادم. 🤣
گفتن این هواپیما قدیمیه باید یه کم کثیفش بکنیم. 😎
من نسخه v2 این افزونه رو نصب کردم. توی این نسخه نیازی نیست SP2 یا Acceleration رو روی شبیه سازمون نصب داشته باشیم.. [flower]
شبیه ساز باید به صورت Run As Administrator اجرا بشه. و FMS رو که نگاه کرده بودم کار میکرد. [dangerpc]

اره fms داره کار میکنه اما تزیینی هستش همه دکمه ها کار نمیکنه مثل MD این شرکت مثلا تو صفحه init نمیشه فرودگاه مبدا و مقصد و وارد کرد !!!!!
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند