naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : Alireza Tehrani 

ارسال شده توسط : naras 

ارسال شده توسط : Alireza Tehrani 

با سلام و احترام
آقا چه عجب !!!!! فکر کنم از دستت در رفته ایت AG V2 آره حتما حواست نیوده اینقدر کثیف شده !!! احسنت حالا شد باور کن چندتا عکس مخصوص شما گرفتم از نمایشگاه کیش که امشب همشو میزارم . کل نقشها یکطرف این AG V2 شما یکطرف زیبا بود تو نصبشم مشکلی نبود فقط یک سوال حالا که میخوام بپرم باهاش CLS که شما نصب کردید چه ورژنی هستش مال من خیلی ابتدایی هست یه FMS داره که انگار نداره!!! توی یه ویدیو دیدم که یه ورژنی داره که INS داره کسی میتونه راهنمایی کنه نمیشه اینجوری باهاش پرواز کرد ممنون

ممنون برادر. ❤
این کثیف کاری رو به سفارش بچه های فروم انجام دادم. 🤣
گفتن این هواپیما قدیمیه باید یه کم کثیفش بکنیم. 😎
من نسخه v2 این افزونه رو نصب کردم. توی این نسخه نیازی نیست SP2 یا Acceleration رو روی شبیه سازمون نصب داشته باشیم.. [flower]
شبیه ساز باید به صورت Run As Administrator اجرا بشه. و FMS رو که نگاه کرده بودم کار میکرد. [dangerpc]

اره fms داره کار میکنه اما تزیینی هستش همه دکمه ها کار نمیکنه مثل MD این شرکت مثلا تو صفحه init نمیشه فرودگاه مبدا و مقصد و وارد کرد !!!!!

توی شبیه ساز معمولا روت پرواز رو با Flight Planer تنظیم میکنن. برای همین CLS این قسمت رو زیاد ریز نشده برادر. 🤔
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
سلام به همه برادرا. @};-
این هم یک سری از عکس های بازنقش جدید ایران ایر (نسخه سوم EP-IAG)

به همه جاش گیر بدید تا اگر اشکالی داه درستش کنم. [approve]

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

.
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
سلام برادر @};-

چند تا عکس دیگه از زوایای مختلف بذار تا من راهنماییت کنم

درجه شفافیت 5% دیگه؟
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
ارسال شده توسط : MAHDI.MHR 

سلام برادر @};-

چند تا عکس دیگه از زوایای مختلف بذار تا من راهنماییت کنم

درجه شفافیت 5% دیگه؟

سلام برادر. @};-
ممنون برادر. 😮
درجه شفافیت بدنه 5% و شگم هواپیما 30% هستش برادر. [approve]
اگر شکم هواپیما که تیره هستش نیازی به شفافیت زیاد نداره بگید تا شفافیت رو 5% کنم. [approve]
امشب عکسای بیشتری قرار میدم. 😊
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
تو این عکسا که تفاوتی با واقعیش ندیدم 👍

رنگ شکم هولپیما هم خوبه حتی اگر شفافیت شکمشو تا 40% هم ببری خوبه [approve]

http://www.airliners.net/photo/Iran-Air/Boeing-747-286BM/0006504/L/&sid=e7c455f0508f1a025a9c1ae30b022074 

http://www.airliners.net/photo/Iran-Air/Boeing-747-286BM/0087611/L/&sid=e7c455f0508f1a025a9c1ae30b022074 

برادر سعی کن کاملا شبیه این عکسا باشه مخصوصا محل قرار گرفتن لوگو روی دم و بزرگی و کوچیکی اون - محل قرار گرفتن کمان آبی رنگ دم و نقطه شروع و پایانش و قوسی که داره - فونت عبارت AG که روی دم هستش - رنگ عبارت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران که بر خلاف رنگ جدید سیاهه - روی هر 4 موتور یک نوار نقره ای رنگ قرار داره که میتونی با تغیر رنگ اون قسمت نسبت به رنگ بقیه جاهای موتور و بالا پایین کردن شفافیتش درست مثل عکس ها درش بیاری

یا علی
😂
برو ببینم چی کار میکنی [gofly]
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند