mhkhoyfs
  • mhkhoyfs
  • 50.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
با سلام
جناب رحمت زاه در آغاز واقعا بابت هنرتون در ایجاد این بازنقشهای زیبا بهتون تبریک میگم.
دوست داشتم یه نکته رو متذکر بشم امیدوارم سودمند باشه.

دوست عزیزم من تو تعداد زیادی از بازنقشهای فوق العاده زیباتون به عدم تطبیق تعداد و جایگاه پنجره ها در بازنقش و هواپیمای اصلی پی بردم.مثلا بعد از L1 هواپیمای EP-IAI دقت فرمایید. یا همین طور به تعداد پنجره ها در UPPER DECK هواپیمای 743 ماهان!! حالا تو بعضی ملها به دلیل اینکه تعداد پنجره ها تو خود فایل اکسترنال هواپیما لحاظ شده اند قابلیت این کار وجود ندارد ولی خوشبختانه میشه در بسیاری از افزونه ها قبل از ریپینت پنجره های چپ و راست را بر طبق تصاویر دقیقا لحاظ کرد سپس اقدام به تهیه بازنقش نمود.

معذرت هم میخوام باعث وقفه در این تاپیک شدم.

روز خوش
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : mhkhoyfs 

با سلام
جناب رحمت زاه در آغاز واقعا بابت هنرتون در ایجاد این بازنقشهای زیبا بهتون تبریک میگم.
دوست داشتم یه نکته رو متذکر بشم امیدوارم سودمند باشه.

دوست عزیزم من تو تعداد زیادی از بازنقشهای فوق العاده زیباتون به عدم تطبیق تعداد و جایگاه پنجره ها در بازنقش و هواپیمای اصلی پی بردم.مثلا بعد از L1 هواپیمای EP-IAI دقت فرمایید. یا همین طور به تعداد پنجره ها در UPPER DECK هواپیمای 743 ماهان!! حالا تو بعضی ملها به دلیل اینکه تعداد پنجره ها تو خود فایل اکسترنال هواپیما لحاظ شده اند قابلیت این کار وجود ندارد ولی خوشبختانه میشه در بسیاری از افزونه ها قبل از ریپینت پنجره های چپ و راست را بر طبق تصاویر دقیقا لحاظ کرد سپس اقدام به تهیه بازنقش نمود.

معذرت هم میخوام باعث وقفه در این تاپیک شدم.

روز خوش

سلام برادر. [flower]
به خاطر اطلاع رسانی در زمینه اصلاح بازنقش ممنونم برادر. 😍
یه بار نشستم پنجره های این 747 رو شمردم. یکی کم یا زیاد بودش. 😎
بعد گفتم حالا یه پنجره کمتر یا بیشتر مگه چی میشه. 😝

آخه فکر نمی کردم کسی بشینه پنجره ها رو بشمره. 🤣
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
سلام برادر @};-

شرمنده این چند روز نتونستم بهت سر بزنم 😊

بخدا گرفتار بودم ولی همش فکرم اینجا بود که نکنه IAI رو که ساختی عیب و ایراد دار بذاریش برای فروش 🤦

الان که نگاه کردم مثل اینکه چند تا اشکال کوچولو داره [blackhee]

1- عبارت boeing 747-200 روی دماغه و همچنین لوگو های روی موتور ها رنگ آبی روشن تری دارند نسبت به رنگ لوگو و کمان دم و عبارت IranAir

2- تو همون عبارت boeing 747-200 کلمه ی Boeing با یک فونت خاص نوشته شده دقت کن به عکسا

3- ریجستر هواپیما با رنگ سیاه روی بدنه نوشته شده نه آبی البته خود عبارت EP-IAI تو واقعت درشت تره ینی کلفت تره [blackhee] ولی شما خیلی نحیف انداختیش

برادر اینا رو داشته باش تا برم عکسای MND رو هم خوب کاوش کنم و تا شب اونا رو هم بهت بگم[study]

البته دوباره ازت معذرت میخوام که این چند روز غایب کردم [flower]
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
ارسال شده توسط : MAHDI.MHR 

سلام برادر @};-

شرمنده این چند روز نتونستم بهت سر بزنم 😊

بخدا گرفتار بودم ولی همش فکرم اینجا بود که نکنه IAI رو که ساختی عیب و ایراد دار بذاریش برای فروش 🤦

الان که نگاه کردم مثل اینکه چند تا اشکال کوچولو داره [blackhee]

1- عبارت boeing 747-200 روی دماغه و همچنین لوگو های روی موتور ها رنگ آبی روشن تری دارند نسبت به رنگ لوگو و کمان دم و عبارت IranAir

2- تو همون عبارت boeing 747-200 کلمه ی Boeing با یک فونت خاص نوشته شده دقت کن به عکسا

3- ریجستر هواپیما با رنگ سیاه روی بدنه نوشته شده نه آبی البته خود عبارت EP-IAI تو واقعت درشت تره ینی کلفت تره [blackhee] ولی شما خیلی نحیف انداختیش

برادر اینا رو داشته باش تا برم عکسای MND رو هم خوب کاوش کنم و تا شب اونا رو هم بهت بگم[study]

البته دوباره ازت معذرت میخوام که این چند روز غایب کردم [flower]
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

سلام برادر. @};-
برادر راستیتش من هم این چند روزه نبودم. [blackhee]
راستی برادر در مورد رنگ نوشه Boeing 747-200 یه عکس دیدم که رنگش با بقیه نوشته ها یکی بودش. :-k
در مورد درشتی نوشته EP-IAI هم درشته برادر. این FSX با view منفی یه سری چیزا رو ریز نشون میده. 😲

UserPostedImage

راستی این رنگ رجیستر سیاه نیست. چون کانتراست شبیه سازم بالاست و زیر شکم هواپیما سایه هستش رنگش رو یه کم سیاه نشون میده. ولی توی Default شبیه ساز آبیه پر رنگه. 😮
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
10 سال پیش
فونت Boeing 747-200 متفاوته و باید اصلاح بشه. [blackhee]
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند