OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام به همه ی عزیزان ایرانسیم .

این عید رو به همگی تبریک میگم و از خداوند متعال طلب میکنم در سال جدید دوستان موفق تر از سال های گذشته عمل کنند و به تمامی اهداف و آمال زندگیشون دست پیدا کنند .

عید خوبی داشته باشید @};-
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
10 سال پیش
سلام بهاری خدمت تمام دوستان گرامی @};-

UserPostedImage

پاینده و پیروز باشید

FPSDoug
  • FPSDoug
  • 50.12% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
10 سال پیش
من هم عید رو به همه ی دوستان تبریک عرض میکنم و سالی پر از خوشی و خوب رو واستون آرزو می کنم.
سال خوبی داشته باشید.
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
10 سال پیش
پروازها بی سانحه، پرنده ها سلامت، خلبانان سالم، کنترلرها سبز، تکنسین ها سرآمد، خدمه سرحال و کشور سرپا

همیشه خوب باشیم

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
با سلام من به مشهد مقدس سفر کرده ام و پس از 17 دقیقه از سال تحویل 1394 این پست را قرار دادم

انشالله سالی پراز برکت سالی نکو با موفقیت بیش از اندازه برای شما عزیزان وخانواده های محترمتان آرزومندم.
واز راه دور این گل ها بعنوان عیدی خدمت شما سروران وعزیزان@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

راستی انشالله انشالله انشالله تعطیلات خوش بگذره بدون هیچ سانحه وهمیشه آرزوی سالم بودن را از ایزد منان خواستارم....👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] 👏 👏 👏 [bowing] [bowing] [bowing] [bowing] [bowing] [bowing] [bowing] [bowing] [bowing] [bowing] [bowing] [bowing] [vhappy] [vhappy] [vhappy] [vhappy] [vhappy] [vhappy] [dance] [dance] [dance]
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند