OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار شروع کننده موضوع
10 سال پیش
ارسال شده توسط : ma_heravi 

با سلام و درود
ناوبری با فانتوم بلدی ؟

سلام .

ناوبری ؟! نه حقیقتا .

من تا حالا فانتوم حرفه ای استفاده نکردم
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
10 سال پیش
UserPostedImage 

دیروز یک پرواز آموزشی ترافیک پترن حوالی فرودگاه Pecs در مجارستان داشتم . حالم بد شد ! میخواستم خودم رو بزنم به دیوار ! نمیدونستم دیگه باید چکار کنم !!! نمیدونم تا حالا شده زیبایی یک منطقه رو از توی شبیه ساز درک کنید یا نه ؟!!!

برای اولین بار بود که توی عکس هام ، وجود فاکتوری به اسم هواپیما رو بیخیال شدم !!! FTX و REX و سنری و هواپیما و ووووو کلا همه چیز دست به دست هم داده بودند تا من رو بدبخت کنند . !!

مثل صدای Wiper ها هنگام فرود با اکستندد در هوای بارانی مهرآباد !!!

این تصویر، یک بخش بسیار کمی از اون چیزی که دیدم

MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
دوستان سلام [heyyou]

برای اولین بار میخوام چند تا عکس از شبیه سازم قرار بدم،البته این رو هم بگم که زمانی که این عکس هارو گرفتم به جز REX Essential روی شبیه سازم نصب نبوده

به هر حال این شما و این FSX درویشانه ما [blackhee]

فرودگاه سبزوار

UserPostedImage

مشهد ترمینال 1

UserPostedImage

بر فراز دماودند 👏

UserPostedImage

UserPostedImage

این سری اولش

بقیش ایشالا باشه واسه وقتی که حوصله آپلود داشتم [barareh]

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
10 سال پیش
سلام بِرار جان !

خوش اومدی ! میگن مهمون حبیب خداست ! الان هم که دوران دید و بازدید عیده ! بفرما چای و شیرینی در خدمتتون باشیم ( آجیل گرونه ، نخریدم ! )

راستی قبل از اینکه تشریف ببرید یک سوال بپرسم ! سنری فرودگاه سبزوار رو از کجا پیدا کردید ؟!؟
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
ارسال شده توسط : OMIDSIM 

سلام بِرار جان !

خوش اومدی ! میگن مهمون حبیب خداست ! الان هم که دوران دید و بازدید عیده ! بفرما چای و شیرینی در خدمتتون باشیم ( آجیل گرونه ، نخریدم ! )

راستی قبل از اینکه تشریف ببرید یک سوال بپرسم ! سنری فرودگاه سبزوار رو از کجا پیدا کردید ؟!؟

سلام برادر [bowing] @};-

راستش سنری فرودگاه سبزوار ساخت آقای یوسف کلانتری هستش و اولین بار فکر کنم که در Flightsim دیدمش

اما به این خاطر که همراه با سنری شهر بود حجمش حدودا 200MB میشد به همین خاط خودم فایل های مخصوص به منظره فرودگاه رو جدا کردم، چند تا عکس هم ازش گرفتم و برای برادر حسین فرستادم تا بذاره تو وبلاگش

http://microsoft-flight.blogfa.com/post-890.aspx 

البته آقای کلانتری منظره فرودگاه مشهد رو هم ساخته اند که به نظرم بهترین و دقیق ترین منظره ای هست که برای فرودگاه مشهد طراحی شده
ورژن 3 فرودگاه مشهد در فلایت سیم هست