IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
سلام ...

🤣 🤣 🤣

اصلا تعجب نکنید . همین الان 2 نفر رو در پارمیس ایر داریم که بالای 5200 ساعت واقعی ، پرواز دارند . اصلا تعجب نکنید ...
شب بخیر ...
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
14 سال پیش
IR-DIR نوشت:

سلام ...

🤣 🤣 🤣

اصلا تعجب نکنید . همین الان 2 نفر رو در پارمیس ایر داریم که بالای 5200 ساعت واقعی ، پرواز دارند . اصلا تعجب نکنید ...
شب بخیر ...

👍 👍 فوق العاده هست[loveiran]

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
14 سال پیش
اخیراً تغییراتی در سایت خط هوایی مجازی پارمیس ایجاد شده است که احتمالاً حاکی از فعالیت مجدد و قریب الوقوع این سایت می باشد.بر اساس اعلام سایت شروع کار فعلاً با 15 خلبان خواهد بود و علاقه مندان در صورت داشتن هرگونه سوالی می توانند با آدرس register🇦🇹parmiss-airlines[dot]com تماس حاصل فرمایند.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
faraz
  • faraz
  • 57.14% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
14 سال پیش
با تشکر از تورج جان 😄
دوستان برای اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت  فعلی پارمیس ایرلاینز مراجعه کنند و حتما شرایط را مطالعه بکنند و سواالات خود را به
register🇦🇹parmiss-airlines[dot]com ارسال کنند .

موفق باشید @};-
Let's see... altitude: 21,000 feet. Speed: 520 knots. Level flight. Course: zero-niner-zero. Trim and mixture: wash, soak, rinse, spin

حباب ها هميشه قرباني هواي درونشان مي شوند
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
14 سال پیش
سلام ...

با توجه به تجارب پیشین ، ترجیح میدم تا رسیدن به نتیجه نهایی در آرامش ادامه بدیم . هیچ خبری غیر از اونچه توسط خودم اعلام بشه رسمیت و قطعیت نداره . فعلا تا اطلاع بعدی به سبک و سیاق قدیم ، روی اف اس ایرلاینز هستیم .

انشاالله وقتی سیستم جدیدمون حاضر شد خدمت دوستان عرض میکنم . فقط یه خواهش دارم و اون این که دوستانی که مایلند در سیستمآتی حضور داشته باشند ، حتما عکس پرسنلی مطابق مشخصات اعلام شده رو تهیه کنند . اگر از دوستی دعوت شد و به هر علتی عکس آماده نباشه ، نوبت به نفر بعدی خواهد رسید و در صورت پر شدن ظرفیت اولیه ، جایی برای گله نیست .

از دوستان دست اندرکار هم خواهشمندم اجازه بدن تا خودم خبرهای احتمالی رو اعلام کنم . سکوت در این مورد بهترین کمک به پیشرفت پروژه است ...
موفق باشید ...