mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام خدمت همه دوستان@};-

به گزارش باشگاه خبرنگاران ، یک فروند ایرباس 320 متعلق به هواپیمایی اترک امروز در فرودگاه مهرآباد دچار حادثه شد.

بر اساس گزارشهای دریافتی هنگامی که هواپیما قصد برخاستن از فرودگاه و پرواز به مشهد را داشته خلبان به علت احساس دود در کابین از برخاستن انصراف میدهد و هواپیما را فورا متوقف میکند.

مسافران بلافاصله از درهای خروج اضطراری هواپیما را ترک کردند و خوشبختانه به کسی آسیبی نرسیده است.

گفتنی است ، این مسافران با پرواز جایگزین به مشهد پرواز کردند.

میگن ممکنه موتور هم بوده باشه ، و یا احتمالا سیستم مربوط به گلی . به هر حال کادر فنی و آتشنشانی ، کزارشی از آتش سوزی در قسمتی از پرنده ندارن و سیستمهای پرنده هم هیچ اخطاری رو نشون نداده ، ولی باز هم فکر میکنم خلبان به علت تشخیص دود و یا یا احتمال آتش سوزی بهترین کار رو کرده . و اینکه یکی از سرسرهای ایمنی مربوط به در انتهایی سمت چپ باز شده ولی باد نشده .

UserPostedImage

UserPostedImage ----------- UserPostedImage

گویا مسافرا با یه کلی شوخی و خنده پریدن بیرون ، خب خدا رو شکر که با اشک و ناله همراه نبود 😁

Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
9 سال پیش
محسن من که سرباز فرودگاه اهواز هستم مرتب این هواپیما رو میبینم ... فعالیت ایرلاین اترک بسیار بالاست با اینکه فقط 2 فروند 320 داره[attack]
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
9 سال پیش
[APARAT]http://www.aparat.com/v/7H93s[/APARAT]

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
9 سال پیش
به اترك عادت كرديم هر ماه يه مشكلى مى خوره بهش ، خداكنه سازمان مجوز اين ايرلاينو لغو نكنه چون تا الانشم خيلى از مجوز هاش لغو شده
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام رضا جان @};-

اترک دو تا پرنده داره که هر دو تاشون با این اتفاق آخری زمینگیرن . راستی سربازی تو فرودگاه علارقم سختیاش برا کسایی که هواپیما دوست دارن باید جالب باشه 😍
یه بار یه بنده خدایی رو دیدم سرباز پدافند مهراباد روی توپ ضدهوایی ما بین باند 29 چپ و راست بود ، دقیقا جایی که پرندها تاچ میکردن ، خدایی آرزو کردم جای اون میبودم 🤣