Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
9 سال پیش
دوستان سلام [bowing]

والا فکر کنم بار 1000 هست ، هم گشتم و هم پیام خصوصی به بعضی از دوستان دادم کسی نیست یه ریپینت تابان یا ایران ایر 757 PW بزنه[attack] [attack]

اخه حیف نیست ناوگانش تو ایران هست ولی خبری از شبیه سازش تو سیستم های ما نیست بخدا اگه بلد بودم خودم دست به کار می شدم حیف که نه فتو شاپ بلدم نه هیچی.....#-o

برادران عزیز من یک تکسچر بزنید و خلاص😠 ممنون مثل همیشه[blackhee] [blackhee] [blackhee] [blackhee]

OIFM To OIMM

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : Mohammad Sadeq 

دوستان سلام [bowing]

والا فکر کنم بار 1000 هست ، هم گشتم و هم پیام خصوصی به بعضی از دوستان دادم کسی نیست یه ریپینت تابان یا ایران ایر 757 PW بزنه[attack] [attack]

اخه حیف نیست ناوگانش تو ایران هست ولی خبری از شبیه سازش تو سیستم های ما نیست بخدا اگه بلد بودم خودم دست به کار می شدم حیف که نه فتو شاپ بلدم نه هیچی.....#-o

برادران عزیز من یک تکسچر بزنید و خلاص😠 ممنون مثل همیشه[blackhee] [blackhee] [blackhee] [blackhee]

OIFM To OIMM

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

صادق جان اینطوری هم نفرمایید ناوگان !!!

یک دو تا داخل تابان هست که واقعا معلوم نیست داستانش چیه ! حتی معلوم نیست اجاره ایه ... اجاره ای نیست ..!

پینتشم حقیقتا پینت سختیه ، اگر دیده باشید نقوش روی بدنش زیاده ...

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش
سلام به همه برادرا @};-

چقدر خوبه که فکر من به خواسته خیلیها نزدیکه ، این یعنی انرژی

این پینتها رو چند سال پیش زدم ، قشنگن و کار برده . خودم باهاشون حال میکنم 😊
آقا تورج یه بار از من پرسید چندتا ریپینت زدم تا حالا ، تو جواب گفتم خیلی چون نشمردمشون

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

البته این پینتها زیر خاکی برای captainsim هست که از qw بهتره 😎
Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
9 سال پیش
برادر عزیزم سلام

اقا خیلی قشششششششششنگ هستم حال کردم با پینت هات طبیعی و باحال واقعا ممنون انشالله همیشه موفق باشی اون از پینت اسمانت که مار کشته واین هم از 757 [blackhee] [blackhee] [blackhee] [blackhee] [blackhee] [blackhee] [blackhee] [blackhee] [blackhee] [blackhee] [blackhee]

برادر کاپیتن سیم دارم فقط یکم حرفه ای نیست یامن بلد نیستم فقط بزحمت اگر زحمتی نیست ایران ایر را آپلود کن یا 757 کوالتی بزن حالش ببریم@};- @};- [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh] [barareh]
Abbas Ataei
  • Abbas Ataei
  • 50.26% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام به همه برادرا @};-

چقدر خوبه که فکر من به خواسته خیلیها نزدیکه ، این یعنی انرژی

این پینتها رو چند سال پیش زدم ، قشنگن و کار برده . خودم باهاشون حال میکنم 😊
آقا تورج یه بار از من پرسید چندتا ریپینت زدم تا حالا ، تو جواب گفتم خیلی چون نشمردمشون

UserPostedImage

البته این پینتها زیر خاکی برای captainsim هست که از qw بهتره 😎

😨 سلام
ایول آقا می خوای ریا نشه ؟ بده استفاده کنیم عزیزجان [vhappy]
UserPostedImage

UserPostedImage