این Addon به همراه VC ، صدای گوش نواز، و مدل و تکسچر های بسیار زیبا و سطح شبیه سازی قابل مقایسه با توپولوف PT از لینک زیر قابل دانلود هست:
http://www.avsimrus.com/f/fsx-aircrafts-79/il-76md-fsx-59780.html 
توجه داشته باشید که برای جلوگیری از کرش دادن سیمولیتور در زمان اجرای این هواپیما، باید فایل Aircraft.cfg به شکلی ادیت شده باشد که Panel.2 فعال باشد(دو فایل پنل در فولدر هواپیما وجود دارد، Panel و Panel.2 ) ، افزون بر این، ممکن هست نیاز داشته باشید نوشته های روسی داخل فایل Aircraft.cfg را حذف و با نوشته های انگلیسی جایگزین کنید ( در قسمت CameraDefinition) ، ظاهرا وجود این نوشته ها به زبان روسی باعث Crash سیمولیتور میشود. بعد از تلاش فراوان موفق به اجرای این هواپیما بدون کرش سیمولیتور شدم ، اما هنوز آموزشی برای پرواز با این هواپیما به زبان انگلیسی وجود ندارد (تجربه پرواز با توپولوف PT قطعا به دوستانی که تجربه اش را داشته اند کمک خواهد کرد). افزون بر این در ابتدا هواپیما برای من بسیار کند و با فریم ریت زیر 1 ! اجرا میشد، در داخل فولدز Panel.2 چند Panel.cfg وجود دارد، Panel.cfg اصلی رو غیر فعال و یکی دیگر از آنها (Panel - копия.cfg) را فعال کردم و اکنون هواپیما به درستی پرواز میکند و فعلا به مشکلی برنخوردم، جز اینکه فشردن دکمه shift+6 برای باز کردن GPS باعث کرش سیمولیتور میشود!! البته به راحتی میتوان GPS را حذف کرد، اما دلیل این اتفاق هنوز برای من مشخص نیست. چند فایل Panel.cfg دیگر هم با عنوان backup وجود دارد که هنوز امتحان نکرده ام که آیا استفاده از آنها مشکل را حل میکند یا خیر.
در هنگام انتخاب هواپیما در سیمولیتور ارور Simconnect wrapper 206 میگیرم، نصب مجدد سیم کانکت هم مشکل را حل نکرد، هرچند ظاهرا هواپیما به درستی پرواز میکند. و جالب اینجاست که این ارور فقط برای این هواپیما اتفاق میفتد.
ریپینت زیبای آقای محسن رو بر روی این هواپیما نصب کردم، ظاهرا تکسچر های این مدل با مدل قبلی که فاقد VC بود تفاوت هایی دارد چون قسمت هایی از ریپینت همخوانی نداشته و درست نشان داده نمیشود(مثل شیشه های کاکپیت که سیاه است و باکت های ریورسر).
جذاب ترین نکته پرواز این هواپیما از دید من فلایت داینمیک این هواپیماست که معتقدم بهترین است که تا کنون بعد از نزدیک به ده سال استفاده از سیمولیتور و پرواز به انواع محصولات مطرح مانند PMDG و ... ، تجربه کرده ام!
یکی از اساتید از خلبانان قدیمی هرکولس نیروی هوایی و ایلیوشین 76 سپاه و پویا ایر بوده اند، اگر فرصتی دست بدهد خیلی مشتاق هستم که این هواپیما رو در اختیار ایشون قرار بدم و نظرشون رو در رابطه با کیفیت شبیه سازی سیستم ها جویا بشم. با توجه به نبود منوال انگلیسی، توضیحات استاد بزرگوار میتواند بسیار ارزشمند باشد!
از سالها قبل در انتظار یک ایلیوشین 76 با کیفیت برای فلایت سیمولیتور بودم، مدل های موجود که دارای VC بودند همگی برای سیمولیتور 2004 بودند و VC در سیمولیتور X درست نشان داده نمیشد و شیشه های کاکپیت کاملا مشکی و هواپیما فاقد گیج بود، بعد از این همه سال انتظار، دیروز که این هواپیما را نصب میکردم تازه متوجه شدم با جایگزین کردن یکی از نکسچر ها و اندکی دستکاری، VC همان ایلیوشین قدیمی هم قابل راه اندازی بر روی سیمولیتور X بوده! اما الان با وجود این مدل دیگر نیازی به آن هواپیمای قدیمی نیست.
ارادتمند
ویرایش بوسیله کاربر
8 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص