payamk
  • payamk
  • 50.02% (معمولی)
  • تازه وارد شروع کننده موضوع
9 سال پیش
باسلام

دوستان من این برنامه رو از فروشگاه هوانوردی ایرانیان خریداری کرده و شروع به نصب کردم بطوری که در دو مکان عملیات نصب آن ادامه پیدا میکنه بطوری که در لودینگ اول مکان نصبی را از brower انتخاب میکنیم که فایلهایی از نوع texture در آنجا با این لودینگ اول ریخته میشه اما بعد از آن، در لودینگ دوم از همین ستاپ، فولدرORBX در مسیر نصب fsx نصب میشه. این افزودنی رو اجرا کردم و تغییرات اعمال شد و مناظر کاملا طبیعی و واقعیه واقعی شده بود . اما وقتی که یکی از فرودگاه های داخلی رو انتخاب کردم دیگه
، fsx قفل شد (یه چیزی تو مایه های هنگ). برای سایر فرودگاه های داخلی و خارجی یا همینجور هنگ میکرد و نمیشد فرودگاهی رو باز کرد و یا اینکه محیط و مناظر کاملا غیر طبیعی شد که این محیط از سادگی ای که داشت واقعا غیر قابل تحمل بود. ویندوزم عوض کردم حالا بنظرتون چیکار کنم هر کاری که به ذهنم میومد رو انجام دادم آیا نیازه که یک cpu و کارت گرافیک مدل بالا بگیرم یا راه دیگه ای سراغ دارین؟
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش

سلام خدمت شما @};-

دوست من برای درست ران شدن fsx در وحله اول از سلامت ویندوزتون اطمینان داشته باشید .

درایورها رو آپدیت کرده باشید .
حتما تمام رانتایمهای مورد نظر ماکروسافت رو اینستال و آپدیت کنید و به دیفالت خود ویندوز اکتفا نکنید ، حتی گاهی نسخهای پاینتر از رانتایمها نیازه .
برای درست اجرا شدن محصولات orbx حتما منوآل و پیش نیازهای این برنامه رو بخونید و اینستال کنید
به خود من ثابت شده ویندوز 7 برای اجرای fsx و ادانهای مختلف سازگاری بالاتری داره .

بعد از تمام این کاره برای ارتقا سخت افزار در صورت نیاز اقدام کنید ، البته در برنامهایی مثل orbx پیشنیاز سخت افزاری گفته شده و کمترین و بیشترین حالتهای پرفرمنس سخت افزاری ذکر شده پس قبل از هر کاری میتونید سخت افزار کامپیوترتون رو برای اجرای fsx برسی کنید [bowing]
payamk
  • payamk
  • 50.02% (معمولی)
  • تازه وارد شروع کننده موضوع
9 سال پیش
خیلی ممنونم دوست عزیزم...
بنظر شما چه سخت افزاری ببندم خوبه؟ الان اینارو دارم
RAM 4gig
core i2 2.53GHZ
ATI 4570 512mb
خودم ف نم که cpu و گرافیک جدید ببندم مناسب باشه. درمورد برنامه ها و آپدیدت هایی که نیازه میشه لینک دانلودشونو بدین؟ و اینکه با این سیستمی که معرفی کردم چه Settingی در fsx پیاده کنم؟ ترجیحا اگه عکس باشه خوبه
ممنونم از راهنماییتون
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند