MD man
  • MD man
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
دوستان عزیزی که دستی در ساخت پینت های CLS-MD82 series دارن ممکنه لطف بفرمایند و پینت زیبای مایک دلتا چارلی ایرتور رو کار کنن. خیلی راحته ببینید برای فیوزلج میشه از EP-TBF استفاده کرد و برای Tail میشه از EP-MDD فقط یک رجیستر میخواد روش زده بشه. همین
همچنین برای ZAB زاگرس هم یک فکری بکنید مرسی
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
پینت های زاگرس (تقریبا تمامی ریجستر ها) و ایرتور برای مدل حرفه ای مدداگ موجود هست ، متاسفانه مدل CLS اینقدر بی کیفیت هست که هیچ کسی رقبت پینت زدن براشو نداره ....
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
9 سال پیش
دوستان کسی از برادر حسین خبر نداره 😕

گفت میرم ایتالیا بعد دو ماه برمیگردم نیومد [funcrazy] وبلاگ و اکانت هاش هم همه بسته شده 😲
MD man
  • MD man
  • 0% ()
9 سال پیش
ارسال شده توسط : TOMCATER 

پینت های زاگرس (تقریبا تمامی ریجستر ها) و ایرتور برای مدل حرفه ای مدداگ موجود هست ، متاسفانه مدل CLS اینقدر بی کیفیت هست که هیچ کسی رقبت پینت زدن براشو نداره ....

دوست عزیز در مورد مدداگ من هرچی سرچ کردم ایرتور پیدا نکردم جز UR-BXI اما بنده دنبال پینت های تیل سفید EP-MDC و EP-MDD میگردم (تیل سفید با لوگوی ایرتور+پوسته موتورها سرمه ای+در مورد EP-MDC فیوزلج دارای نوارهای سرمه ای طلایی مثل رجیستر های تابان)
MD man
  • MD man
  • 0% ()
9 سال پیش
به نظر من البته مدداک در طراحی بیرون هواپیما ضعیف تر از سی ال اس عمل کرده واقعا سی ال اس ظاهر واقعی تری داره به مراتب بسبت به مدداگ