MD man
  • MD man
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
دوستان عزیز دیگه وقتشه کم کم به فکر 734 های خوشگل مشکلی که تابان آورده باشیم و چندتا ریپینت خوب واسشون زده بشه در حد کیفیت خوب. به نظر من یکی از طبیعی ترین 734 های موجود هم WILCO هست
MD man
  • MD man
  • 0% ()
9 سال پیش
دوستان ینی واقعا اینقدر سخته این کار که کسی حتی حاضر نیست جواب بده؟ !!!
ببینید کاری نداره میشه از 734 های تاجیک ایر استفاده کرد که بدنه آبی سفید دارن لوگو هم که در اینترنت فراوونه میمونه دو تا نوشته بک گراند کار هم کلا سفیده.
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : MD man 

دوستان ینی واقعا اینقدر سخته این کار که کسی حتی حاضر نیست جواب بده؟ !!!
ببینید کاری نداره میشه از 734 های تاجیک ایر استفاده کرد که بدنه آبی سفید دارن لوگو هم که در اینترنت فراوونه میمونه دو تا نوشته بک گراند کار هم کلا سفیده.

فکر کنم مشکل دوستان مدل فوق فوق حرفه ویلکو هست [barareh] [barareh] که کسی تمایلی به این کار نداره .....ببینید بعضی مدل ها حتی ارزش نصب کردن رو هم ندارند .....[approve]
MD man
  • MD man
  • 0% ()
9 سال پیش
دوست عزیز مشکل ویلکو چیه مگه؟ لطفا بگید دقیق من هم نمیدونم. غیر از ویلکو برای 734 چیو پیشنهاد میکنید که کاکپیت 2D خوب و طبیعی داشته باشه و حال آدمو بهم نزنه !!!
TOMCATER
  • TOMCATER
  • 50.06% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : MD man 

دوست عزیز مشکل ویلکو چیه مگه؟ لطفا بگید دقیق من هم نمیدونم. غیر از ویلکو برای 734 چیو پیشنهاد میکنید که کاکپیت 2D خوب و طبیعی داشته باشه و حال آدمو بهم نزنه !!!

مشکل حماقت های گاه و بیگاه سیستم های ناوبری محصولات ویلکو هست [approve] [approve]