mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام به همه دوستان گرامی @};-

این طرح همراه با یه سوتی حسابی برای خودم بود که بعدن میگمش [funcrazy] خدایی این طرح نوین آسمان زیبایی خاصی داره و اثر مثبت روی افراد میزاره ، ایشالا برای atr 72 آسمان هم یه فکرایی دارم ، تا رو براهش کنم . خبر میدم 😝 دوستان گرامی من ، ریپینت کردن زمان میخواد ، چشم میخواد ، حوصله میخواد ، و از همه مهمتر عشق لازم داره امیدوارم کارهای رایگان من که به خواسته شما هست ، نوعی از فرهنگ سازی همراه داشته باشه ، خیلی از کارهای آس رایگان ارائه میشن ، لطفا خودتون هم یه آستینی بالا بزنید و در مواردی که کاری از دستتون بر میاد کوتاهی نکنید . ممنون

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

ایشالا به زودی آپلودش میکنم 👍

Kian.Brn
  • Kian.Brn
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
سلام معرکس عالیییه❤ ❤
این کار واقعا ارزش مادی داره ولی به نظر من اگر یکم کثیف تر بود بهتر میشد چون الان انگار تازه رنگ امازیش تموم شده.ولی در کل فوق العادس
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
ارسال شده توسط : kian captain 

سلام معرکس عالیییه❤ ❤
این کار واقعا ارزش مادی داره ولی به نظر من اگر یکم کثیف تر بود بهتر میشد چون الان انگار تازه رنگ امازیش تموم شده.ولی در کل فوق العادس

سلام کیان جان @};-

والا دادا این عکس واقعیشه حالا اگر لازمه چرکترش کنیم

UserPostedImage
Kian.Brn
  • Kian.Brn
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
9 سال پیش
سلام
خیلی ممنونم❤
Amir :)
  • Amir :)
  • 50.08% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام به همه دوستان گرامی @};-

این طرح همراه با یه سوتی حسابی برای خودم بود که بعدن میگمش [funcrazy] خدایی این طرح نوین آسمان زیبایی خاصی داره و اثر مثبت روی افراد میزاره ، ایشالا برای atr 72 آسمان هم یه فکرایی دارم ، تا رو براهش کنم . خبر میدم 😝 دوستان گرامی من ، ریپینت کردن زمان میخواد ، چشم میخواد ، حوصله میخواد ، و از همه مهمتر عشق لازم داره امیدوارم کارهای رایگان من که به خواسته شما هست ، نوعی از فرهنگ سازی همراه داشته باشه ، خیلی از کارهای آس رایگان ارائه میشن ، لطفا خودتون هم یه آستینی بالا بزنید و در مواردی که کاری از دستتون بر میاد کوتاهی نکنید . ممنون

سلام خسته نباشی بردار عالی شده
من اومدم این ریپینتو بزنم اما از پس خطوطش برنیومدم حالا شما زدی دیگه چه بهتر😁 @};-
اگه کاریم هست که بتونم توش کمک کنم در خدمتم😊