mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام خدمت همه برادرا @};-

نمیدونم این اواخر چرا اینقدر ریپینت میزنم 😕 این از علاقش میفهمی از علاقه😝

چند روز پیش پیرو پست مربوط به ریپینت جدید EGA تصمیم گرفتم پینت جدید این طرح رو برای B737-200 MILVIZ بسازم ، خوب کار کرده و طرح نوز ویل و اون موتورهای خاص این تایپ دوست داشتنی رو خوب در آورده .

به هر حال درستش کردم تا آپلود کنیم دیگران حالشو ببرن [approve]
البته قبلا نمونه رنگ آمیزی قدیمی این تایپ رو ساخته بودم که آپلود نکرده بودمش ، کار روی ریپینت کیتهای عجیب و داستان دار MILVIZ علارقم کیفیت بالاشون کلا باعث هنگ کردنم در مواردی شده که آخرش من کوتا اومدم ، که دیگه چاره ای هم نبود 🤦

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

[loveiran]
OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام خدمت همه برادرا @};-

نمیدونم این اواخر چرا اینقدر ریپینت میزنم 😕 این از علاقش میفهمی از علاقه😝

چند روز پیش پیرو پست مربوط به ریپینت جدید EGA تصمیم گرفتم پینت جدید این طرح رو برای B737-200 MILVIZ بسازم ، خوب کار کرده و طرح نوز ویل و اون موتورهای خاص این تایپ دوست داشتنی رو خوب در آورده .

به هر حال درستش کردم تا آپلود کنیم دیگران حالشو ببرن [approve]
البته قبلا نمونه رنگ آمیزی قدیمی این تایپ رو ساخته بودم که آپلود نکرده بودمش ، کار روی ریپینت کیتهای عجیب و داستان دار MILVIZ علارقم کیفیت بالاشون کلا باعث هنگ کردنم در مواردی شده که آخرش من کوتا اومدم ، که دیگه چاره ای هم نبود 🤦

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

[loveiran]

آخ آخ ...

این پینت رو برای 732 میلویز از برادر حسین خواسته بودم ...

خدا خیرت بده محسن جان !

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
9 سال پیش
سلام به همه گرامیان @};-

ریپینت این ادان آمده شده اما یه مورد ریز و مهم داره که کاریش نمیشه کرد پس لطفا نظر بدین تا ببینم چی کار کنم بهتره ،

در نمونه اصلی روی نوز ویل دور ep-aga رنگ شده ، تو نمونه کار من هم هست فقط به علت یه مشکل ساختاری در صدا زدن تکسچرها به وسیله مدل 3d ، کالساین لفت نوز ویل دورز برعکس دیده میشه که هیچ کاریش هم نمیشه کرد الا با رایت دورز جاش رو عوض کنم که تو اون حالت هم اونیکی برعکس میشه [funcrazy] امان از این پینت کیت

اگر کلا کالساین رو بردارم بد میشه ، حالا اینجوریم آپلودش کنم میگن عجب سوتی داده 😛 چه کنمیم 🤔

UserPostedImage

برای دیدن تصاویر در ابعاد اصلی اونو سیو کنید

OMIDSIM
  • OMIDSIM
  • 50.92% (معمولی)
  • بال طلایی - عقاب سوار
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام به همه گرامیان @};-

ریپینت این ادان آمده شده اما یه مورد ریز و مهم داره که کاریش نمیشه کرد پس لطفا نظر بدین تا ببینم چی کار کنم بهتره ،

در نمونه اصلی روی نوز ویل دور ep-aga رنگ شده ، تو نمونه کار من هم هست فقط به علت یه مشکل ساختاری در صدا زدن تکسچرها به وسیله مدل 3d ، کالساین لفت نوز ویل دورز برعکس دیده میشه که هیچ کاریش هم نمیشه کرد الا با رایت دورز جاش رو عوض کنم که تو اون حالت هم اونیکی برعکس میشه [funcrazy] امان از این پینت کیت

اگر کلا کالساین رو بردارم بد میشه ، حالا اینجوریم آپلودش کنم میگن عجب سوتی داده 😛 چه کنمیم 🤔

UserPostedImage

برای دیدن تصاویر در ابعاد اصلی اونو سیو کنید

اگر نباشه بهتره بنظرم
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
9 سال پیش
سلام به شما دوستان گل @};-

دوستان برای vc و مدلهای مختلف این پرنده میتونید از برنامه جانبی Milviz FSX Menu Manager استفاده کنید ، انتخاب من نمونه همراه با fmc بوده که در فایل cfg اومده .

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

از لینک زیر با حجم 18 مگ برای fsx و ادان milviz
www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?do=copyright&fid=187447