amir hosein mahdioun
  • amir hosein mahdioun
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
9 سال پیش
سلام به همه ی عزیزان.یه سوال دارم خدمتتون.اینکه وقتی با fsrecorder از شبیه سازم فیلم برداری میکنم و بعد از پرواز فیلم رو playمیکنم صداها ضبط نشده و تراست هم به حالت ایدل هست و پنل ها هم خاموش هستند/ برای همین نمیتونم صدای اصلی رو روی فیلم داشته باشم.لطفا راهنماییم کنید چون بهش نیاز دارم.ممنونم از همگی @};-
amir_spain
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش

سلام به شما @};-

برنامه ای که باهاش کار کردین ایرادات زیادی داره بهتره برای رفع مشکل از برنامه Fraps استفاده کنید [approve]
amir hosein mahdioun
  • amir hosein mahdioun
  • 50.02% (معمولی)
9 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام به شما @};-

برنامه ای که باهاش کار کردین ایرادات زیادی داره بهتره برای رفع مشکل از برنامه Fraps استفاده کنید [approve]

سلام عزیز من این برنامه رو دارم ولی وقتی دارم پرواز میکنم و باید داخل کاکپیت باشم که نمیتونم از لندینگ یا بیرون هواپیما فیلم برداری کنم،حالا چی کنم؟
amir_spain
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
9 سال پیش
ارسال شده توسط : amir_spain 

سلام به شما @};-

سلام عزیز من این برنامه رو دارم ولی وقتی دارم پرواز میکنم و باید داخل کاکپیت باشم که نمیتونم از لندینگ یا بیرون هواپیما فیلم برداری کنم،حالا چی کنم؟

سلام به شما @};-

یعنی زمانی که از اف اس ریکوردر استفاده میکنید ، داخل کاکپیت هستین ولی دوربین فیلمبرداری همزمان داره بیرون رو فیلم میگیره ؟؟
amir hosein mahdioun
  • amir hosein mahdioun
  • 50.02% (معمولی)
9 سال پیش

ارسال شده توسط : amir_spain 

سلام به شما @};-

سلام به شما @};-

یعنی زمانی که از اف اس ریکوردر استفاده میکنید ، داخل کاکپیت هستین ولی دوربین فیلمبرداری همزمان داره بیرون رو فیلم میگیره ؟؟

نه ولی بعد که پخش میکنم میتونم از بیرون با Fraps ازش فیلم برداری کنم.حالا پیشنهاد شما برای اینکه بتونم از قسمت های مختلف پرواز فیلم بگیرم چی هست؟
amir_spain
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند