Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
9 سال پیش
با سلام خدمت دوستان عزیز@};-

همونطوریکه دوستان عزیز طراح سینری اطلاع دارند ، در اکثر فرودگاه های ما پارکینگها طوری طراحی شده اند که هواپیما نیازی به پوش بک نداره و معمولا با دور زدن از پارکینگ خارج میشه، خب حالا سوال اینه که وقتی در برنامه ADE برای یک رمپ پارکینگ
نصب میکنید ، تراک پوش بک هم بصورت خودکار با پارکینگ نصب میشه ، چطور میشه این تراک را در پارکینگ حذف کرد ؟

با تشکر
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
9 سال پیش
ارسال شده توسط : Reza_Sadri 

همونطوریکه دوستان عزیز طراح سینری اطلاع دارند ، در اکثر فرودگاه های ما پارکینگها طوری طراحی شده اند که هواپیما نیازی به پوش بک نداره و معمولا با دور زدن از پارکینگ خارج میشه، خب حالا سوال اینه که وقتی در برنامه ADE برای یک رمپ پارکینگ
نصب میکنید ، تراک پوش بک هم بصورت خودکار با پارکینگ نصب میشه ، چطور میشه این تراک را در پارکینگ حذف کرد ؟

با تشکر

سلام جناب صدری
من خودم این موضو رو بارها امتحان کردم و نشد اما یک راهی بصورت تصادفی پیدا کردم اون هم اینکه شما یک Taxi way خروجی به پارکینگتون اضافه کنید ، در اینصورت شما دیگه نیازی به Push back ندارید و خودرویpush back نمایش داده نمیشه. در ضمن یک سوالی برام پیش اومده در مورد Airfield Lights که بعدا بصورت خصوصی از شما میپرسم.
موفق باشید.

amir hosein mahdioun
9 سال پیش

با تشکر

سلام.آقای صدری [bowing]
روی پارکینگ مورد نظر دابل کلیک کنید تا یه صفحه باز شه.اونجا تو قسمت pushback direction غیرفعالش کنید.[approve] 😁
amir_spain
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
9 سال پیش
با سلام خدمت دوستان و تشکر از پاسخها

خودم هم این موضوع را دنبال کردم و متوجه شدم اگر پارکینگ از نوع Dock انتخاب شود پوش بک ندارد

@};-
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
9 سال پیش
ارسال شده توسط : amir_spain 

با تشکر

سلام.آقای صدری [bowing]
روی پارکینگ مورد نظر دابل کلیک کنید تا یه صفحه باز شه.اونجا تو قسمت pushback direction غیرفعالش کنید.[approve] 😁

سلام امیر اقا و ممنون از راهنماییتون ، اینکار را کردم که فرمودید اما باز هم پوش بک بود ، فکر کنم تنها راه همون استفاده از Dock هست.