Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
9 سال پیش
دوستان سلام و عرض ادب و احترام

از قسمت تمیر و نگهداری ایرانسیم میخواهم یه ریپینت 800-737 یا 900-737 شرکت PMDG یک ریپینت ایران ایر یا تابان ایر بزنید.@};- @};- @};- @};-

Repainter
  • Repainter
  • 50.02% (معمولی)
  • بال چوبی
9 سال پیش
ارسال شده توسط : Mohammad Sadeq 

دوستان سلام و عرض ادب و احترام

از قسمت تمیر و نگهداری ایرانسیم میخواهم یه ریپینت 800-737 یا 900-737 شرکت PMDG یک ریپینت ایران ایر یا تابان ایر بزنید.@};- @};- @};- @};-

درود بر شما @};-

بنده ریپینت های ناوگان موجود در کشور رو میزنم اما قبول کنید 738 و 739 NG اونم واسه ایران ایر و تابان یکم تخیلی به نظر میرسه[blackhee] بنابراین ترجیح میدن همه مثلا 734 تابان یا کاسپین یا 733 آتا رو داشته باشن که در حال حاضر ناوگانش در کشور موجوده.
بازم اگر که تمایل دارید بنده فکر کنم واسه ایران ایر از قبل درست شده باشه و در AVSIM موجوده اگه بگردید. اما واسه تابان میتونم بنده روش کار کنم. منتهی مدل دقیق رو بفرمایید تا پینت کیتش رو دانلود کنم و کارش رو شروع کنم.
ارادت 👏 👏 @};- @};-
Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
9 سال پیش
سلام وتشکر فراوان@};- @};-
ممنون از شما نمیدانم هرجور که راحت هستید و اینکه من 800-737و 900-737 انتخاب کردم چون خیلی خیلی هواپیما های بزرگ را دوست دارم و چون فعلا با 800-737 میپرم برای همین عرض کردم برای سری800-900

بازهم از شما تقدیر و تشکر میکنم👏 👏 👏 👏 👏
Repainter
  • Repainter
  • 50.02% (معمولی)
  • بال چوبی
9 سال پیش
ارسال شده توسط : Mohammad Sadeq 

سلام وتشکر فراوان@};- @};-
ممنون از شما نمیدانم هرجور که راحت هستید و اینکه من 800-737و 900-737 انتخاب کردم چون خیلی خیلی هواپیما های بزرگ را دوست دارم و چون فعلا با 800-737 میپرم برای همین عرض کردم برای سری800-900

بازهم از شما تقدیر و تشکر میکنم👏 👏 👏 👏 👏

اگه علاقه به بویینگ 757 بسیار زیبای Captain Sim دارید بنده هواپیمای EY-752 هواپیمایی تابان رو واسش آماده کردم. اگه میخواید به بنده پیام خصوصی بدید. مرسی
Mohammad Sadeq
  • Mohammad Sadeq
  • 50.18% (معمولی)
9 سال پیش
اتفاقا 757 هم دارم ولی حیف که مال کوالتی وینگز هست بازهم 757 کاپیتان سیم هم بده دارم کاپیتان سیم