هر کاری میکنم دانلود نمیشه😠 چی کار کنم؟#-o اول داخل سایت FlightSim لاگین کنید و بعد به لینک بالا برید در غیر اینصورت بعد از کلیک روی لینک شما رو به صفحه لاگین میبره و بعد از لاگین به صفحه اصلی.این لینک هم کار بالایی رو انجام میده:fsx_a320-21_widescreen_panel.zip این کارو هم کردم اما نتیجه ای نگرفتم😊 👍 فایل کوکی سایت باقی مونده در کش مرورگر.یک بار کش رو خالی کنید و دوباره امتحان کنید.
هر کاری میکنم دانلود نمیشه😠 چی کار کنم؟#-o اول داخل سایت FlightSim لاگین کنید و بعد به لینک بالا برید در غیر اینصورت بعد از کلیک روی لینک شما رو به صفحه لاگین میبره و بعد از لاگین به صفحه اصلی.این لینک هم کار بالایی رو انجام میده:fsx_a320-21_widescreen_panel.zip این کارو هم کردم اما نتیجه ای نگرفتم😊 👍
هر کاری میکنم دانلود نمیشه😠 چی کار کنم؟#-o اول داخل سایت FlightSim لاگین کنید و بعد به لینک بالا برید در غیر اینصورت بعد از کلیک روی لینک شما رو به صفحه لاگین میبره و بعد از لاگین به صفحه اصلی.این لینک هم کار بالایی رو انجام میده:fsx_a320-21_widescreen_panel.zip
هر کاری میکنم دانلود نمیشه😠 چی کار کنم؟#-o
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن