mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
8 سال پیش
ارسال شده توسط : ma_heravi 

ارسال شده توسط : Touradg 

یعنی تا خودم با چشمم ایرباس رو تو تهران نبینم و کیلومتر شمارشو نگاه نکنم اصلاً اصلاً باورم نمیشه.

واقعا متوجه نمیشوم که این همه بداندیشی شما و جناب mehornet برای چیست .

در جایگاه مدیریت این سایت زیبنده نیست ...

سلام جناب ma_heravi @};-

بیشتر از یک ساله که مباحث مربوط به خرید هواپیماهای نو با بوق و کرنا هم از طرفهای خارجی هم داخلی مطرح بوده ، موضوع از خرید 400 فروندی و قرداد با ایرباس برای 118 فروند از جمله a380 و a350 و ....... شروع شد که نتیجه ای تا الان نداشته و اگر خدا بخواد داره به 5 فروند میرسه ، بعد هم atr که اونم گفتن اصلا خریدیم تموم شد ، خبری نشد و مشکل خورد ، بعد امبرائر اومد وسط گفتن میخریم داریم قرار داد میبندیم ، بعد پای بوئینگ اومد وسط ، با تمام مشکلات و مسائل سیاسی ایران آمریکا و مخالفای داخلی و خارجی و ریاست جمهوری آمریکا و سنا و مجلس و ...... ، از این طرفم مخالفهای سر سخت داخلی . تازه این وسط یکی در میون خبر خرید از روسها هم مطرح بود [funcrazy]

والا شما تو این شرایط یا خیلی دوست داری خوش فکر باشی ، یا شایدم ما بد اندیشیم😕 شاید بازم باور نکنید ولی همین قرار داد با بوئینگ هم قطعی به معنایه 100% نیست چون جریان مملکت ما مثل فندک جلوی انبار باروته

به هر حال به نظرم آقا تورج بهترین و ساده ترین حرف رو زد

نقل قول:

یعنی تا خودم با چشمم ایرباس رو تو تهران نبینم و کیلومتر شمارشو نگاه نکنم اصلاً اصلاً باورم نمیشه.

خوب یه چیزهای رو هم من به شخصه دارم از درون این جریان میبینم ، که نمیشه راجب بهش حرفی زد . ما هم آرزومونه هواپیمای نو وارد بشه به خصوص از شرکت بوئینگ ، یکی از مشکلات مهم ایران در این مورد اعتماد یه سرمایه گذار خارجیه که باید پول خرید این پرندها رو بده [loveiran]

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
8 سال پیش
تصاویر جدید قبل از پینت:

UserPostedImage

UserPostedImage

بعد از پینت ([sad] ):

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

A321-211SL, Avianca, D-AVXF, (MSN 7418) Sharklets ntu
A321-211SL, Iran Air, D-AVXF, EP-IFA (MSN 7418) Sharklets

منابع:
https://xfw-spotter.blogspot.com/2016/11/a321-211sl-iran-air-d-avxf-ep-ifa-msn.html 
Tobias Gudat

PC Flight Simulation Geek Since 1998
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
8 سال پیش
واقعا پرنده ی زیبایست ... همه چیز پینتینگ اش عالی هست، سایز لوگو، رنگ و مخصوصا طرح روی وینگلت ها امـــــا احساس میکنم فونت ایران ایر روی بدنه زیادی بزرگ شده و این جالب نیست، حرفه ای هم نیست. البته باید صبر کرد تا عکس های بیشتری منتشر بشه ... والا منتظر تغییرات اساسی در طرح و رنگ بودیــــم! به هر حال بی صبرانه منتظر دیدن A359 در لیوری ایران ایر هستم. اونموقع میشه به سازنده های ماکت 1:400 درخواست ساخت داد، حتمی زیبا میشه!
سفارش A388 هامون که کنسل شد، بهتر، زیاد ظرفیت استفاده ازش موجود نبود، امیدوارم بجاش B789 سفارش بدن ...
UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
8 سال پیش
دقیقاً منم نظر شما رو دارم.انشالله یک پینت زیبا و قشنگ بخوره.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
8 سال پیش
ارسال شده توسط : capt.persis 

واقعا پرنده ی زیبایست ... همه چیز پینتینگ اش عالی هست، سایز لوگو، رنگ و مخصوصا طرح روی وینگلت ها امـــــا احساس میکنم فونت ایران ایر روی بدنه زیادی بزرگ شده و این جالب نیست، حرفه ای هم نیست. البته باید صبر کرد تا عکس های بیشتری منتشر بشه ... والا منتظر تغییرات اساسی در طرح و رنگ بودیــــم! به هر حال بی صبرانه منتظر دیدن A359 در لیوری ایران ایر هستم. اونموقع میشه به سازنده های ماکت 1:400 درخواست ساخت داد، حتمی زیبا میشه!
سفارش A388 هامون که کنسل شد، بهتر، زیاد ظرفیت استفاده ازش موجود نبود، امیدوارم بجاش B789 سفارش بدن ...

سلام به همه @};-

والا من هم خیلی گفتم ، در مورد فونت که کارمون به جرو بحث کشید ، در مورد طرح کلی هم ، فقط میتونم بگم سوء مدیریت و .... باعث شده کار پینت برای این پرنده به همین سادگی انجام بشه تا ایرباس فقط 2 ساعت برای رنگ کردنش وقت بزاره ، فونت ایران ایر هم که رفته تا روی سقف . شاید یه روز طرحهای که تقریبا پذیرفته شده رو براتون بزارم ، تا متوجه بشید طرح ساده کنونی که ای کاش انقدر دست کاری نمیشد ، خیلی هم زیبا نیست .

روند کار تو شرکتی مثل ایران ایر تو بخشهای مختلف خیلی پیچیده و عمدتا سلیقه ای هست ، به هر حال خیلیها به خاطر همین یه فروند که هنوزم تحویل نشده ، جشن گرفتن . چند روز پیش به یکی از مدیران ایران ایر آمار عراق ایرلاین رو میدادم که انواع 747-777-737 و ایرباس نو رو تحویل گرفتن ، ایشون اصلا زیر بار نرفت تا عکسهاشو نشونش دادم ، راستی قراره ما با امارات و قطر و اتحاد رقابت کنیم .