یعنی تا خودم با چشمم ایرباس رو تو تهران نبینم و کیلومتر شمارشو نگاه نکنم اصلاً اصلاً باورم نمیشه.
واقعا متوجه نمیشوم که این همه بداندیشی شما و جناب mehornet برای چیست .
در جایگاه مدیریت این سایت زیبنده نیست ...
سلام جناب ma_heravi @};-
بیشتر از یک ساله که مباحث مربوط به خرید هواپیماهای نو با بوق و کرنا هم از طرفهای خارجی هم داخلی مطرح بوده ، موضوع از خرید 400 فروندی و قرداد با ایرباس برای 118 فروند از جمله a380 و a350 و ....... شروع شد که نتیجه ای تا الان نداشته و اگر خدا بخواد داره به 5 فروند میرسه ، بعد هم atr که اونم گفتن اصلا خریدیم تموم شد ، خبری نشد و مشکل خورد ، بعد امبرائر اومد وسط گفتن میخریم داریم قرار داد میبندیم ، بعد پای بوئینگ اومد وسط ، با تمام مشکلات و مسائل سیاسی ایران آمریکا و مخالفای داخلی و خارجی و ریاست جمهوری آمریکا و سنا و مجلس و ...... ، از این طرفم مخالفهای سر سخت داخلی . تازه این وسط یکی در میون خبر خرید از روسها هم مطرح بود [funcrazy]
والا شما تو این شرایط یا خیلی دوست داری خوش فکر باشی ، یا شایدم ما بد اندیشیم😕 شاید بازم باور نکنید ولی همین قرار داد با بوئینگ هم قطعی به معنایه 100% نیست چون جریان مملکت ما مثل فندک جلوی انبار باروته
به هر حال به نظرم آقا تورج بهترین و ساده ترین حرف رو زد
یعنی تا خودم با چشمم ایرباس رو تو تهران نبینم و کیلومتر شمارشو نگاه نکنم اصلاً اصلاً باورم نمیشه.
خوب یه چیزهای رو هم من به شخصه دارم از درون این جریان میبینم ، که نمیشه راجب بهش حرفی زد . ما هم آرزومونه هواپیمای نو وارد بشه به خصوص از شرکت بوئینگ ، یکی از مشکلات مهم ایران در این مورد اعتماد یه سرمایه گذار خارجیه که باید پول خرید این پرندها رو بده [loveiran]