ma_heravi
  • ma_heravi
  • 0% ()
  • بال برنزی - کبوتر سوار
8 سال پیش
در مورد مدیران ایران ایر که چندین سال هست میگوییم بزرگترین ضربه را زدن !!!

اینها حتی در خرید هم نقشی نداشتن نمونه ان صحبت ها مدیران و مقایسه ان با صحبت های اقای کاشان که مسوول مذاکرات بودن کاملا آشکار هست .

وقتی صحبت از رنگ 321 شد اقای قاسمی مسوول دی ام دی فرمودن بدون امضا من پرنده رنگ بخوره !!!!!!! محاله !!!!!!!!!! فتوشاپه !!!!

بعد اینها میخواستند از 10 ماه پیش طرح پیشنهادی به ایرباس بدهند ؟!؟!

در مورد عراقی / خوب این شرکت 230 تا اصلا از بهترین هواپیما های دنبا و را داشته باشه وقتی در لیست سیاه اروپا هست و فقط و فقط و فقط یک هواپیمای آن ان هم تحت اپراتور دیگری مجوز پرواز به اروپا رو داره جای صحبتی نیست .

در لابی هتل قصر مشهد نشسته بودم که گروهی عراقی سعی در تهیه بلیط به عراق و داشتن . میگفتن ایران ایر ! حتی عراقی حاضر نبود از بوئینگ 738 یکی دو ساله کشورش استفاده کنه و میگفت کیفیت پذیرایی و ... بشدت پایین هست !!!

متاسفانه عراقی اصلا مثال خوبی نبود .

جناب تورج فرمودن بیشترین ضربه را از داخلی ها خوردیم ! کاملا درست هست حتی در اینجا هم گوشه ای ضربه ها به منافع ملی هست .

گفته شد عده ای بخاطر این یک فروند که تحویل نشد جشن گرفتن !؟

خوب چه کنند عزاداری کنند که بعد چندین سال یک فروند هواپیما نو در حال ورود به کشور هست ؟ کشور در حال پیشرفت و توسعه هست ؟

دوستان در صحبت هایشان دقت بیشتری داشته باشند

سپاس گزارم
EP-IBB

UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
8 سال پیش
ارسال شده توسط : ma_heravi 

در مورد مدیران ایران ایر که چندین سال هست میگوییم بزرگترین ضربه را زدن !!!

اینها حتی در خرید هم نقشی نداشتن نمونه ان صحبت ها مدیران و مقایسه ان با صحبت های اقای کاشان که مسوول مذاکرات بودن کاملا آشکار هست .

وقتی صحبت از رنگ 321 شد اقای قاسمی مسوول دی ام دی فرمودن بدون امضا من پرنده رنگ بخوره !!!!!!! محاله !!!!!!!!!! فتوشاپه !!!!

بعد اینها میخواستند از 10 ماه پیش طرح پیشنهادی به ایرباس بدهند ؟!؟!

در مورد عراقی / خوب این شرکت 230 تا اصلا از بهترین هواپیما های دنبا و را داشته باشه وقتی در لیست سیاه اروپا هست و فقط و فقط و فقط یک هواپیمای آن ان هم تحت اپراتور دیگری مجوز پرواز به اروپا رو داره جای صحبتی نیست .

در لابی هتل قصر مشهد نشسته بودم که گروهی عراقی سعی در تهیه بلیط به عراق و داشتن . میگفتن ایران ایر ! حتی عراقی حاضر نبود از بوئینگ 738 یکی دو ساله کشورش استفاده کنه و میگفت کیفیت پذیرایی و ... بشدت پایین هست !!!

متاسفانه عراقی اصلا مثال خوبی نبود .

جناب تورج فرمودن بیشترین ضربه را از داخلی ها خوردیم ! کاملا درست هست حتی در اینجا هم گوشه ای ضربه ها به منافع ملی هست .

گفته شد عده ای بخاطر این یک فروند که تحویل نشد جشن گرفتن !؟

خوب چه کنند عزاداری کنند که بعد چندین سال یک فروند هواپیما نو در حال ورود به کشور هست ؟ کشور در حال پیشرفت و توسعه هست ؟

دوستان در صحبت هایشان دقت بیشتری داشته باشند

سپاس گزارم

😕

amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
8 سال پیش
سلام خدمت دوستان گرامی @};-

UserPostedImage

نمای داخلی این هواپیما:

UserPostedImage

منبع عکس فوق : Instagram @iranair
UserPostedImage UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
8 سال پیش
متشکر امین جان
انشالله مبارک باشه.بالاخره سند زدن بناممون [blackhee]
PC Flight Simulation Geek Since 1998
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
8 سال پیش
ارسال شده توسط : Touradg 

متشکر امین جان
انشالله مبارک باشه.بالاخره سند زدن بناممون [blackhee]

سلام تورج جان. خواهش می کنم.

اینطور که شنیدم پس فردا (پنجشنبه 23 دی) ساعت 14:30 تو مهرآباد فرود میاد. اگه گیر نبودم میرفتم استقبال. ایشالله برا A-350 😍
UserPostedImage UserPostedImage