capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
8 سال پیش
یه مشت آدم ندیده و کوته فکر غالب مردم کشور شدن، شدن نماد ملت، هر چی آدمه که فهمیده باشه یا از کشور رفته یا در گوشه رانده شده و در جایگاه خودش نیست، این کشور درست بشو نیست، زمانی داشت درست میشد که دیگه از دست رفته!
قطر و امارات هفته ای یک هواپیما تحویل میگیرن، مشکل ما خیلی بزرگتره هواپیما بهانست ...

UserPostedImage
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
8 سال پیش
چـــــــــرا هواپیمای تازه خریــــــداری شده ایران ایــــر هفت (7) بار بر فراز مشهـــــــد طواف داده شـــده؟؟؟
A321WL EP-IFA

تا کـــــی خرافات! تا کـــی جاهلیت! تا کـــی تبلیغات! تا کی تا کی تا کی ...

UserPostedImage
UserPostedImage
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
8 سال پیش
ایرباس A330-200 برای IranAir رنگ آمیزی شد!
شادباش دوباره به دوستان عزیز ... Reg. No: EP-IJA
فقط نمیدونم چرا یه حالی به طرح و رنگ نمیدن تازه فونت نازیبا و بدون سایزینگ میزنن، یک اهل هنر باید بره بالای سرشون!
(به من بدن رنگ کنم از این بهتر میزنم) جمهوری اسلامی هم که بزرگتر کرده ... پرچم هم که دیگه نگو خیـــــــلی بد رنگ شده
هواپیما به طرح زیباشه که معرف کشور هست چون هواپیمایی ملی است! این چه وضعیه آخه!
سایز کوچک ایران ایر شیک تره، حداقل سلیقه ندارید به اینی که هست دست نزنید!!!
مثل دوستمون که روی 757 واترمارک کمرنگ زده بود خیلی شیکه!

UserPostedImage

UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
8 سال پیش
سلام خدمت همه @};-

نقل قول:

ایرباس A330-200 برای IranAir رنگ آمیزی شد!
شادباش دوباره به دوستان عزیز ... Reg. No: EP-IJA
فقط نمیدونم چرا یه حالی به طرح و رنگ نمیدن تازه فونت نازیبا و بدون سایزینگ میزنن، یک اهل هنر باید بره بالای سرشون!
(به من بدن رنگ کنم از این بهتر میزنم) جمهوری اسلامی هم که بزرگتر کرده ... پرچم هم که دیگه نگو خیـــــــلی بد رنگ شده
هواپیما به طرح زیباشه که معرف کشور هست چون هواپیمایی ملی است! این چه وضعیه آخه!
سایز کوچک ایران ایر شیک تره، حداقل سلیقه ندارید به اینی که هست دست نزنید!!!
مثل دوستمون که روی 757 واترمارک کمرنگ زده بود خیلی شیکه!

من که جلوتر گفتم قراره چه شکلی بشه 🤦 شما تازه بیرون جریان هستین ، باورکنید من 3 برابر شما حرص خوردم و داد زدم . متاسفانه یه کسایی کار دستشونه که ....................... 😊
اگر طرحامو رو کنم ، بیشتر غمگین میشید ، شاید یه تحولاتی در راه باشه ولی به عقیده شخصی خودم ، حتما با ایران ایر تماس بگیرید و نظرتون رو بگید ، در مورد atr و 321 خیلیها تماس گرفتن و گفتن که ایران ایر داره گند میزنه ، این آخری هم که نور الا نور شد ، کلا هفت رنگ کردن ایران ایر رو . خدایی به جای فونت ایران ایر و پرچم و عدم هارمونی بی اندازه این طرح دقت کنید ، بعد میگن قراره بریم با اتحاد و قطر و امارات رقابت کنیم.
capt.persis
  • capt.persis
  • 54.86% (معمولی)
8 سال پیش
ارسال شده توسط : mehornet 

سلام خدمت همه @};-

من که جلوتر گفتم قراره چه شکلی بشه 🤦 شما تازه بیرون جریان هستین ، باورکنید من 3 برابر شما حرص خوردم و داد زدم . متاسفانه یه کسایی کار دستشونه که ....................... 😊
اگر طرحامو رو کنم ، بیشتر غمگین میشید ، شاید یه تحولاتی در راه باشه ولی به عقیده شخصی خودم ، حتما با ایران ایر تماس بگیرید و نظرتون رو بگید ، در مورد atr و 321 خیلیها تماس گرفتن و گفتن که ایران ایر داره گند میزنه ، این آخری هم که نور الا نور شد ، کلا هفت رنگ کردن ایران ایر رو . خدایی به جای فونت ایران ایر و پرچم و عدم هارمونی بی اندازه این طرح دقت کنید ، بعد میگن قراره بریم با اتحاد و قطر و امارات رقابت کنیم.

اینا فکر کردن همین که هواپیما بخرن کار تموم شده، اصلا به جنبه های زیباشناختی و تبلیغات چشمی اهمیت نمیدن، یه ضرب المثل هست که میگه چیزی که زیبا به نظر میاد حتمی خوبه، و این خیلی در ضمیر ناخودآگاه مسافر تاثیر میزاره ... حالا شما اون طرح هایی که زدی را خصوصی برام بفرست تا یکم بیشتر حرص بخورم😲 ، منم یه جورایی دستی بر آتش طراحی دارم اما برای دل خودم، بهتر بود ایران ایر مسابقه میذاشت برای طرح، مثل شرکتها که برای لوگو میذارن ...
از کجا میدونی 3 برابر من حرص خوردی؟ 🤔
UserPostedImage