boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
14 سال پیش
سلام ممنون از دوستان برای پاسخگویی اقا فرید من برای ایکس دارم امتحان کردم نشد قبول نمیکنه.
اقا مهران این نسخه دمو میدونید کدوم فرودگاههارو ساپورت میکنه؟ممنونم

اینقدر پول ADD ON دادم برشکست شدم گفتم این یکی رو دانلود کنم که انگار بازم باید بخرم.
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
14 سال پیش
boris نوشت:

سلام ممنون از دوستان برای پاسخگویی اقا فرید من برای ایکس دارم امتحان کردم نشد قبول نمیکنه.

اینقدر پول ADD ON دادم برشکست شدم گفتم این یکی رو دانلود کنم که انگار بازم باید بخرم.

چند فرودگاه در آمریکا 4 یا 5 تا بیشتر نیست و برای کد هم در اینترنت گیر می آید ولی در اینجا نمی شود گذاشت

قوانین و مقررات
8-ارسالهایی که در خصوص تبادلات غیر قانونی نرم افزارها و یا موارد مربوط به ها و سریالهای نرم افزارهای دارای حقوق مولف باشند ممنوع میباشد.
UserPostedImage
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
14 سال پیش
boris نوشت:

چند فرودگاه در آمریکا 4 یا 5 تا بیشتر نیست و برای کد هم در اینترنت گیر می آید ولی در اینجا نمی شود گذاشت

قوانین و مقررات
8-ارسالهایی که در خصوص تبادلات غیر قانونی نرم افزارها و یا موارد مربوط به ها و سریالهای نرم افزارهای دارای حقوق مولف باشند ممنوع میباشد.

UserPostedImage
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند