pouyan amini
  • pouyan amini
  • 52.52% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
15 سال پیش
سلام
من ثبت نام کردم و به امید خدا به زودی پرواز هام رو براتون شروع میکنم.اما هنوز اکانتم فعال نشده،همچنین نمیدونم چه نرم افزاری باید دانلود کنم و به کدوم سرور برم؟😕
میشه بگید شما توپولوف 154 و فوکر 100 با پنل از کجا آوردید؟
راستی هواپیما ها رو چجوری به ما میدید؟مزارید برای دانلود؟
saman
  • saman
  • 57.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
دوست عزیز , شما پس از فعال شدن account تون وارد Pilot center بشید.
option های مختلفی هست.برید تو قسمت view downloads اونجا می تونید type های مختلف هما رو دانلود کنید.
اگر با آی دی VATSIM می خواید کار کنید,باید از خود سایت VATSIM برنامه squwakbox رو دانلود کنید.اگر هم با آی دی IVAO کار می کنید , باید برنامه IVAP رو دانلود کنید
UserPostedImage 
بلند آسمان جایگاه من است
saman
  • saman
  • 57.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
😄 هواپیما های add-on ی رو که آقا دانیال رو سایت گذاشتن , panel کاملی داره , ولی اگه کی خواین به صورت حرفه ای کار کنید ,بعضی از instrument هاش مثل FMC کار نمیکنه.overhead panel جمع و جور تری هم داره 👍
UserPostedImage 
بلند آسمان جایگاه من است
pouyan amini
  • pouyan amini
  • 52.52% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
15 سال پیش
ممنون
فرق vatsim و ivao چیه؟من شانسی رفتم توی ivao عضو شدم چون فکر میکردم بدردم میخوره.هنوز نمیدونم کجا بدرد میخوره؟
یه سوال دیگه،مثلا یه پرواز ساعت 11 باید انجام بشه.من اگه برم فرودگاه و زودتر انجامش بدم چی میشه؟حتما باید دقیقا سر همون ساعت انجام بشه؟
saman
  • saman
  • 57.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
IVAO و VATSIM دو سرور مجزا هستن که پرواز های آنلاین فقط به وسیله ی این ها و نرم افزار ها ی connection شون امکان پذیر هست.هر دو سرور عالی هستن.ولی بهتره اول از VATSIM استفاده کنید چون یکم راحت تره
می تونید برنامه ی IVAP رو از اینجا  دانلود کنید.واسه دانلود برنامه VATSIM حتما باید عضو باشید
UserPostedImage 
بلند آسمان جایگاه من است