pouyan amini
  • pouyan amini
  • 52.52% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
15 سال پیش
لطف میکنید
من الان فعلا برنامه ای می خوام که در شبیه ساز X بتونم برم توی کابین بچرخم.اسمش چیه؟لطفا بدین بهم.
شنیده بودم دور هواپیما هم میشه چرخید.
S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
15 سال پیش
برایشما در اسرع وقت آپلود و ارسال می کنم

پاینده و موفق باشید😁
pouyan amini
  • pouyan amini
  • 52.52% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
15 سال پیش
بینهایت متشکرم.
saman
  • saman
  • 57.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
همون طور که جناب سلحشور فرمودن اسم برنامه active camera است.البته به درد هواپیماهای add-on می خوره.چون هواپیماهای خود simulator کابین passenger کامل ندارن
UserPostedImage 
بلند آسمان جایگاه من است
arshiaddd
  • arshiaddd
  • 50.36% (معمولی)
  • بال کاغذی
15 سال پیش
با سلام خدمت بچه های گل فروم ایرانسیم . شماها مایه افتخار این مملکت هستید . چون که اینهمه به علم های هوانوردی علاقه مندید . به جون خودم قصد تبلیغ سایتم رو ندارم . شما بروبکس ایرانسیم اونقدر گل هستید که نمیشه شما رو رو توی یک کلمه به خوبی توصیف کرد.🙄

میخوام جواب دوست عزیزمون رو جناب پویان رو بدم. چون گفت FSX دارم فهمیدم با Active Camera نمیشه..... چون برای FS9 هستش. ولی اگه خواستی من نرم افزارو برای FSX دارم . اگه بخوای رایگان برات میفرستم. هیچ موردی نداره . همه بچه های ایران سیم رو خیلی دوست دارم . خوشحال می شم اگه به سایت من سر بزنین. Www.flightshop.ir . قصد من فقط فروش نیست . شاید یه کسی نتونه مثلا (Airliner Pilot) رو تهیه کنه.
جون که نه Just Flight براش ارسال میکنه نه میتونه 1.3گیگ رو از با اینترنت 56(همون2کیلوبایت خودمون) بگیره. در حالی که خیلی دوست داره که اونو داشته باشه. مثلا توی خارج Airliner Pilot حدودا 50دلاره. ولی ما می دیم 7 دلار.
ارزش نداره که اونو به صورت فول تهیه کنی و حالشو ببرین.👍 👅

اگر نرم افزاریو توی سایت من دیدین بگین تا اگه تونستم اونو رایگان در اختیارتون بزارم. (!!اگه بشه!!) . یا اینکه اگه محصولیو توی سایتها برای شبیه ساز دیدین بگین تا براتون تهیه کنم . من خریدام با Paypal و Visa Card هستش. همین Airliner Pilot رو از Just Flight به صورت (Buy Download) خریدم . شما اگه چیزی به نظرتون میرسه بگین . میخریم.👍