Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
باسلام خدمت تمام دوستان
میخواستم نظرات و پیشنهادات شما رو در مورد بهترین سیستمی که بشه تو ایران جمع کرد بپرسم چیه، نوع مادربرد، مقدار حافظه، نوع و ظرفیت هارد دیسک، نوع و سرعت CPU ، و از همه مهمتر کارت گرافیک و مقدار حافظه ویدیویی ان، اگر قیمت هم داشته باشید که دیگه عالیه، فقط تمامیه قطعات در بازار ایران موجود باشه.

ممنون
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
با چه بودجه ای رضا جان؟ من میتونم یک سیستم عالی پیشنهاد کنم با 12 میلیون قیمت؟ خوبه؟[blackhee]

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
13 سال پیش
Touradg نوشت:

با چه بودجه ای رضا جان؟ من میتونم یک سیستم عالی پیشنهاد کنم با 12 میلیون قیمت؟ خوبه؟[blackhee]

😲 😲 نه تورج جان، خیلی بالاست، من تا حداکثر 2 چوق میخوام، راستی کنجکاو شدم این سیستمی که شما میگی شامل سخت افزار اضافی مثل یوک ، پدال و چند مانیتور هست یا فقط خود سیستم قیمتش اینقدر در میاد؟
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

Touradg نوشت:

😲 😲 نه تورج جان، خیلی بالاست، من تا حداکثر 2 چوق میخوام، راستی کنجکاو شدم این سیستمی که شما میگی شامل سخت افزار اضافی مثل یوک ، پدال و چند مانیتور هست یا فقط خود سیستم قیمتش اینقدر در میاد؟

فقط خودش!
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

Reza_Sadri نوشت:

Touradg نوشت:

فقط خودش!

اقا یه توضیحی راجع به این سیستم 12 تومنی بدید خیلی کنجکاویم گلیده [approve]