amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
13 سال پیش
باسلام.
کسی میتونه برنامه ای که کمک خلبان رو برای FSX یا FS2004 به نحو احسن شبیه سازی کرده باشه به من ارائه بده؟(چک لیست ها رو بخونه فلپ ها رو باز وبسته کنه و ... مثل FDC Live Cockpit )
من با برنامه ی FDC Live Cockpit آشنا هستم ولی لینک دانلودش رو پیدا نکردم.

اگر کسی درباره ی هر کدام از این گونه برنامه ها چیزی میدونه همین جا بگه که FREE هست یا نه و لینکش رو هم بذاره ممنون میشم. [merci] @};- @};-
UserPostedImage UserPostedImage
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
سلام . [bowing]

برنامه الحاقی FDC Live Cockpit و تمامی این نوع نرم افزارها نیاز به خرید دارند به غیر از FDC Live Cockpit برنامه الحاقیFS2CREW هم می باشد که طرفداران زیاده دارد .

FDC Live Cockpit  

البته FDC Live Cockpit ورژن جدید 2011 هم برای شبیه ساز X را روانه بازار کرده

اینم سایتFSCREW 
UserPostedImage
amin
  • amin
  • 54.64% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
13 سال پیش
قربوووون آقا مهران گل.👏 [blackhee] .دستتون درد نکنه . از بین FS2crew وFDC Live Cockpit کدومشون بهتره؟

درضمن این ها پولی بودن.آیا سایت ایرانی هست که این ها رو بفروشه؟@};- @};-
UserPostedImage UserPostedImage
mehran617
  • mehran617
  • 59.66% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
13 سال پیش
amin نوشت:

قربوووون آقا مهران گل.👏 [blackhee] .دستتون درد نکنه . از بین FS2crew وFDC Live Cockpit کدومشون بهتره؟

شما با داشتن FDC Live Cockpit می توانید با هر نوع هواپیمایی پرواز داشته باشید دقیق نمی دانم ولی فکر کنم حدود 15 مدل هواپیما را پشتیبانی می کند بقیه هواپیما ها هم به صورت ترکیبی می توانید استفاده کرد مثلا شما با ایرباس 300 می خواهید پرواز کنید ولی این هواپیما را ندارد در نرم افزار می توانید ایرباس 320 را انتخاب کنید ولی FS2crew خیلی حرفه ای تر است و برای هواپیماهای خاصی است مثلا برای بوئینگ 767 level-d که مدل حرفه ای است و نیاز به دانلود دارد FS2crew یک پکیجی به اون اضافه می کند ، پس هر هواپیمایی نمی توانید استفاده کنید .

برای خرید سایت های مختلفی هستند کافیه یک جستجو در اینترنت بکنید پیدا می شوند

موفق باشید [bowing]
UserPostedImage
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
13 سال پیش
amin نوشت:

درضمن این ها پولی بودن.آیا سایت ایرانی هست که این ها رو بفروشه؟@};- @};-

درود بر شما برادر.[10of10]
من یه سایت ایرانی میشناسم که واسه دانلود گذاشته. 😛
رو لوگی پایین کلیک کن
زود دانلود کن که پاک میشه. 😂 🤣

http://microsoft-flight.blogfa.com/post-607.aspx  🤣