IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام ...
در مورد کوتاه بودن مسیرها ، بیشتر برای این بوده که دوستان با کمترین وقت پیش رو هم بتونن شرکت کنن . البته کوتاهی مسیر باعث بالا رفتن تراکم مکالمات هم خواهد شد . خدا به خیر بگذرونه !!!

تورج جان ...
من که از همین حالا بساطم رو جمع کرده ام ، اگر جناب آبکار دستور دادند و موظف کردند به اپروچ ، از کشور خارج بشم . از طرف من تسلیت بگید به مسئول اپروچ تهران در اون شب !!!

رسانه بهتر از فرومهامون و سایتمون و کتاب صورتهامون !!؟ 😎

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
😂 😂 👏
نه برادر منظورم در سطح تیم ملی هست ولی بضاعتمون نمیرسه[oldman]
PC Flight Simulation Geek Since 1998
arashbehroozi
13 سال پیش
IR-DIR نوشت:

سلام ...
در مورد کوتاه بودن مسیرها ، بیشتر برای این بوده که دوستان با کمترین وقت پیش رو هم بتونن شرکت کنن . البته کوتاهی مسیر باعث بالا رفتن تراکم مکالمات هم خواهد شد . خدا به خیر بگذرونه !!!

سلام
بله دقیقا منظور من هم قسمت دوم فرمایشات شما بود![approve]
امیدوارم که دوستان حداکثر استفاده رو از کلاسهای اموزشی دیویژن کرده باشن و تنها مسئله تراکم بیش از حد ترافیک ها باشه!!
و در اخر دعا میکنم کنترلرها بعد از ایونت حالشان همچو قبل از ایونت باشد[funcrazy]

IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام ...

مرجع رسمی تبادل نظر در مورد این ایونت در ادرس زیر تشکیل شده است .

http://ir.forum.ivao.aero/index.php?topic=188931.0 

روز خوش ...
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
آقا عجب ایونتی!😊
خدا بیامرزه علی رومینا رو، حد اقل برای شادی روحش میومدید یه پرواز میکردید،وسطش به یه بهانه ای در میرفتید!
فکر نمیکنم ترافیکها ماکزیمم به 20 تا رسیده باشند![funcrazy]
گلی به گوشه جمال یارو فرانسویه و هلندیه که دیدن مراقبت پرواز هست،اومدن الکی الکی یه پرواز بکنند، تصور کنید اومده بود که از OIFM بره OIFS!
خوبه که اینقدر هم قضیه رسانه ای شد و از 2 هفته جلو تر خبرش همه جا بود و استقبال اینجوری بود.

البته در اصل این ایونت هم برای مراقبت پرواز بود دیگه!الحمدلله که ایران روشن بود و داشت از زور Observer و ATC میترکید!🤣
مثل همیشه؛انشاالله دفعه بعد!😎
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو