Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
سلام شاهین جان ، واقعا بهت تبریک میگم و تشکر میکنم...👏

خیلی خوشحالم که فرودگاه پایتخت به لطف خدا و شما پرشی از 2003 به 2011 داشته...[loveiran]

طراحی فرودگاه مهرآبادت خوب هست ولی عکسهایی که از مهرآبادت گذاشته بودی دو اشکال بزرگ دارشت که باید رفع بشه و اشکالها این هست که شهر تهران رو حذف کردی و دیگری باید گیتها و رمپ ها و پارگینگ هارو نسبت به آخرین تغییرات مهرآباد تغییر بدی...[-o<

با آرزوی موفقیت...

ابراهیم صبیح
shahin
  • shahin
  • 51.96% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان شروع کننده موضوع
13 سال پیش
ممنون . وقتی کار تمام بشه میشه رمپ ها رو اصلاح کرد . برای شهر تهران هم فکر هایی دارم !
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
13 سال پیش
سلام شاهین جان ، خدا قوت...

تو فیلم ارتفاع پست اسم پسر قاسم که هواپیما رو به اصطلاح دزدید شاهین بود... [blackhee]

خوب از شوخی که بگذریم انشاالله کی آماده میشه آقا شاهین؟

پسر تو کف فرودگاه کیش هستم البته به همراه شهر کامل و کشتی یونانی و شهر آفتاب و برج های دوقلو... (کـــــــــیــــــــــــش نگین و عزیز دوردونه ی خــــــــــلـــــــیــــــج فــــــــــــــــارس)

من برج 3 امسال که با EP-CFQ از اصفهان به کیش رفتم که حدود 10 دقیقه بعد از پریدن تا نزدیکیهای لاوان و شروع به کمک کردن ارتفاع در کاکپیت پیش دوست عزیزم کاپیتان عسکری بودم (جاتون خالی) ، هنگام نشستن پشت بام برج های دوقلو رو کاملا دیدم و اونقدر نزدیک بود که رنگ لباسهای کارگرها معلوم بود... واسه ی این گفتم که طراحیش جزو واجباته...☮

تو برگشت هم جالب بود که با EP-CFO برگشتم به اصفهان تازه این فوکر 100 از تعمیر اومده بود و جای پای کارگر ها و پرسنل تعمیرات روی بال مونده بود و جالب اینجاست که شتابش از تمام فوکر 100 هایی که سوار شدم تو عمرم بیشتر بود..

تو فکر کیش هم باش ، خودت که میدونی چقدر طرفدار داره و با طراحیش عزیزان از کیش به کیش میپرن...[dance]

کل بچه های فلای سیمیلاتور چشمو دلشون به شما و امیر پارسیان روشنه به خدا خیلی عقبیم...[-o<

با تشکر و ببخشید که کمی شوخی کردم... ابراهیم صبیح
shahin
  • shahin
  • 51.96% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان شروع کننده موضوع
13 سال پیش
سلام . بزودی می آید شاید تا آخر این ... !
احتمالا اگر کار دومی رو بخوام شروع کنم همین جزیره کیش خواهد بود .[approve]
ایشالا روزی که سینری همه فرودگاه های ایران طراحی شده باشند .
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
13 سال پیش
سلام آقا شاهین...

انشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاالله ، ما از خدامونه که کار دومی کیش باشه [dance] ، کیش یکی از قشنگ ترین جزیره های ایران عزیزمون هست...[loveiran]

حتما تو فکرش باش بعد از مهرآباد...[merci]